Ako su tebi lepe ko smo mi da sudimo.... uostalom, ti buš i gledal a ne mimene šogi zeka da sam kupil pločice kakve se u crkvu meću
Znači imam jednu prostoriju cca 20 m2 u kojoj je betonski pod.
Nema nikakve izolacije od ispod a ni na temeljima.
E sad, tu bi stavio nešto na taj beton. Ne znam ni sam dal da stavim ljepenku onu šta se zaljepi sa brenerom za pod pa na to neki linoleum ili laminat. Bojim se da ako idem na goli beton da ne povuče vlagu.
Keramika mi nije opcija jer mi je preskupa a ta prostorija mi služi više za preko ljeta i da ostavim neke stvari unutra.
Ovdje u kalkulatoru možeš okvirno vidjeti kako se kreću cijene Sve cijene za građevinske, obrtničke i projektantske poslove :: eMajstor.hrKanta 5 kg je 220 kn, za prostoriju od 20 m2 treba jedno 5 kanti, previše love.
Zato sam razmišljao od ljepenki V3, jedino ne znam jel se smije direktno na nju stavljat laminat ili linoleum?
Sto to? Mislis da nisu realne? danas je sve otislo gore, pitanje je na sta ce ovo sve izaci.Te cijene možeš objesit mačku o rep.
Dobro si napisao radi od ponedjeljka do nedjelje.europska unija (njemačka ) treba radnike.imam neke ljude u austriji. tamo je moj jedan jako dobar poznanik je neki građevinski nadzornik i ima građevinsku firmu. dobar biznis. kaže on zadnjih 5-6 godina masovno dolaze bugari koji nemaju pojma o građevini,kradu i jezik uopče se ne trude naučiti. hrvatski radnik je nešto najbolje za njih. europljanih krščanin (jede svinjetinu pije pivo ne krade radi od ponedjeljka do nedjelje netreba se moliti 5 puta dnevno itd). veliki vođa plenki je poslan da uništi hr i sve radno sposobne pošalje u njemačku da bi zadovoljil svoje gazde. onda kada se hrvatska isprazni onda kreće veliki originalnii svemogući plan ZAPADNI BALKAN(jugoslavija).
Al se jako pigaju!Za krovište su ti najpovoljnije topolove daske.