sve je čovjek dobro rekao ali to ne može doči do malih mozgova tvoraca operativnog plana za razvoj stočarstva,ja sam isto pobornik malih farmi a velike nek se grade tamo gdje nema tko raditi zemlju a ne da ovi sa 100 ili više komada budu u povlaštenom položaju i da im mi mali moramo ustupiti zemlju ili prodavati hranu kako si oni zamisle,ne znam šta bude ali ja definitivno ne mislim ići preko 20 komada ,sada ima malih problema sa remontom ali budem ja to malo posložio ali samo ako ta legalizacija bude napravljena po nekom prihvatljivom modelu a ne da geodeti i razni štakori misle da zarade veliki novac za svoju uslugu,onaj tip od prije nekoliko mjeseci što je izjavio da on kao geodet nije išao u školu đabe nek se pokrije po glavi a šta je sa masom raznih puno više obrazovanijih ljudi koji nemaju posao,fuj smrad jedan samo da mi dođe takav u dvorište,moje skromno mišljenje da bi gospodarstva do 1000m kvadratnih mogla platiti komplet legalizaciju 1000eura,pola državi a pola geodetima ,čist dovoljno a ne 100 000 kuna ili malo manje,ja prvi nemam novce a da imam definitivno bi se počeo baviti sa nečim drugim,jer danas ste mogli čuti onu izjavu Srečka Ladišića u Plodovima zemlje o natapanju,sve je rekao koliko je nekoma stalo do sela i seljaka