ja jučer posijao
A šta te je zadržalo da nisi posijao na vreme ili je ovo kod tebe rok za sijanje.
ja jučer posijao
A šta te je zadržalo da nisi posijao na vreme ili je ovo kod tebe rok za sijanje.
drugu turu prijatelju,sijem svakih deset dana tako da mi ne bude pritisak kod berbe,jer volim kad su mlade.Dapače,mnogo volem kad su mlade.
nekima baš trebaš uzeti olovku i sve nacrtati. koliko si toga posadio,i jel to prodaješ na pijaci ili?
600 kvadrata.Na tri pijace većinu.Nešto na veliko.Kako koje godine,ali uglavnom bude ok.mali je ulog,pa i ako podbaci ponekad nije bed.
koliko ubereš na toj površini,one bi trebale dati kilu po sadnici jel? cijena oko 10kn i kod tebe?
eto, i ja prvi puta ove godine isprobavam visoku i nisku mahunu u plastnicima...
i visoku zelenu i visoku žutu obje široke, i niske žute široke i olovke, i niske zelene...ima da doktoriram...
s tim da ih radim iz presadnica
bit će grijana ako bude potrebe...barem ove visoke...
s niskima bum još 15 dana pričekal, one idu u tunele od dva metra visine, al nemam grijanje u njima...
sovica pozemljuša, žičnjak a i rovci su krenuli!
ak je rovac, stavi oko biljaka mesurola, noću izlaze van pa to popapaju...
sovicu jedino motikom moš uvatit, žičnjak slično ako nećeš neki zemljišni insekticid (ogromna je karenca)
nebi trebao biti žičnjak jer radim presadnice,nisam sijao direkt u zemlju a on se voli nastaniti ranije. izvadio sam iz desetak rupa zemlju i ništa,a pojelo mi oko 40 posto,velike listove ne dira,samo ove koji se tek pojave. dežuram par puta na dan,dođem rano ujutro i nema ništa,sutra ću cijelu jednu pliticu na stol pa da vidim.
Ako šta otkriješ,podjeli iskustva.Inače kad planiraš sadnju u nplastenik?
ovih dana sam trebao ali moram odgoditi na para dana zbog nečega,a pošto dolazi Uskrs,kad i to prođe,znači idući tjedan.