jandric200
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 593
KOJI GRAH JE NAJBOLJI ZA NISKE MAHUNE:rolleyess:
Pozdrav forumasi.
Ima li netko za prodati sjemena visoke,zute putar mahune.Treba mi za 250m2.Nekuzim zasto u trgovinama ima samo zelene
A gdje si ti to čuo da se puterica može kupit u trgovini.
Da li to znaci da ce mi netko od vas prodati sjeme ili?inace nisam znao da puterice nema u trgovini.
Posadio bih visoke mahune (i žute i zelene) ali nigdje ne mogu naći sjeme za kupiti, osim Goldmarie i Supermarconi, to sam sadio dvi godine za redom ali čini mi se da je sjeme zaraženo s nečim, jer čim niknu biljčice, odmah ih bar pola bude nikakvo, pa ih nebi ponovo sadio.
Od zelenih sam mislio posaditi Musicu, ali neznam di da ih kupim, a od žutih visokih nisam ni našao koje bih mogao posaditi umjesto Goldmarie.
Da li neko zna di se to može kupiti (naručiti) u Zagrebu?
Mislim da musicu ima AM agro ZG, ali svaka čast ako nekog od njih uspiješ dobiti na telefon.
Mislim da je bila i jako skupa, negdje oko 250Kn kilogram.
Probajte nazvati štefa direktno, tko ima broj.
098387012
ali i s njim se teško dogovoriti...
Ovu sam godinu naručil neko crv. zelje i paradajz prije tri (3) mjeseca, direktna narudžba, pa preko neta online i na kraju još ništa, samo obečanja i odustal sam.
naručio sad drugdje.
Pa ne znam, ja nazovem Štefa, on odmah proslijedi narudžbu Kseniji. Štefa zovem jer sam dobar s njim, a Ksenija kaže da se može naručiti i na njezin mail. U svakom slučaju imaju jako puno dobre robe, a nisu toliko razvikani kao neki drugi. Štef kaže ako nešto valja ili ne valja. Njihove salate su jedne od boljih, a daleko jeftinije od nekih razvikanih.
Pozdrav!
Moze li mi tko od iskusnijih dati savjet....
Imam u malom vrtu mahune vec par godina. Visoke, zelene. Radjaju milina.
Ove godine smo razmisljali u vrt staviti i grah puter. Da li oni jedno drugom smetaju? Citao sam negdje da dvije vrste graha nije dobro imati blizu, ali nisam siguran odnosi li se to i na grah-mahune kombinaciju? (ili je to, u krajnjoj liniji, sve grah pa smeta jedno drugom)
hvala
Grah je grah i ne smeta jedno drugom samo posle nećeš imat ni te zelene ni taj grah već nešto treće zato što će odma da se iskriža. U suprotnom što dalje jedan od drugog.
dakle, grah otpada - mahune ostaju
puno hvala na odgovoru!
Možešti sadit obadvoje ali jedno na jednom kraju a drugo na drugom i nadat se da se neće iskrižat. Zabrani im sex i to je to.