spašavaj biostimulatorom, čupaj zaraženo van, ja tu i tamo otkinem sumnjiv list kad berem...
možda je tko pametniji...
ako ima netko volje neka napise nesto o uzgoju mahune na otvorenome!!
kod nas u Dalmaciji ona ide dobro nisam čuo da se ljudi bas bune!!??mani se toga,nisam u životu vidjeo goru biljku,čisti gubitak vremena.ima ih koji to sade i ide im,ali o tih 1 posto nećemo pričati. ja sve razmišljam da ih prestanem i jesti:evil:
kod nas u Dalmaciji ona ide dobro nisam čuo da se ljudi bas bune!!??
zato sto nije velik ulog na pola hektar i cijenu uvik drži,, sto je tebe kod njih razocaraloma gle,ide to,sve to stoji,ali sam uzgoj toga je čista pizdarija,ja sam sadio prošle godine i više nikad,mislio sam da sam jedini ali poslije sam pričao sa ostalima i nitko nije baš lud za time,pogotovo u ove sušne godine,sa visokim temperaturama. a usto ima i drugih kultura,čemu mahune.
ako ima netko volje neka napise nesto o uzgoju mahune na otvorenome!!
sto se tiče prodaje tu neće biti problema,, nisku žutu i zelenu planiramĆelo napiši ti koje mahune visoke, niske,žute, zelene, šarene koje pa da ti onda kažemo a sadi se samo ono što se može prodat onaj tko nema kupca ili nezna prodat bolje da se ne pača u to.
zato sto nije velik ulog na pola hektar i cijenu uvik drži,, sto je tebe kod njih razocaralo
sto se tiče prodaje tu neće biti problema,, nisku žutu i zelenu planiram
Da odmah razjasnimo ne želim ja obogatiti al racunam na tu povrsinu zaraditi do 25000kn mislim da nisam pohlepan
ja planiram po 1000m2 sijati u razmacima 15 dana,, voda mi je odmah na njivi!! Posto sjeme placate??Možda nisi razumio sve što sam napisao a na tu površinu bez problema uzmeš tu sumu i moje ti je da sadiš a danas svatko radi da bi nešto i zaradio pa nećeš valjda sadit bez zarade. Ja na 500m2 planiram uzeti nešto malo nanje ali ne puno manje iz plastenika.
Ne znam gdje misliš to prodat; ali ti kod nas to turisti jako rado kupuju (ovi što imaju štandove u auto kampovima). A oko Zadra ima turizma (i auto kampova) pa mislim da bi ta linija dobro išla i kod tebe.Da odmah razjasnimo ne želim ja obogatiti al racunam na tu povrsinu zaraditi do 25000kn mislim da nisam pohlepan
kod nas je turizam dosta jak ja sam u apartmanima popunjen od15.5 do 15.9,, to sve govor.....ljudi ima dosta al i roba ide od nas za cilu hrvatskuNe znam gdje misliš to prodat; ali ti kod nas to turisti jako rado kupuju (ovi što imaju štandove u auto kampovima). A oko Zadra ima turizma (i auto kampova) pa mislim da bi ta linija dobro išla i kod tebe.
Da odmah razjasnimo ne želim ja obogatiti al racunam na tu povrsinu zaraditi do 25000kn mislim da nisam pohlepan
Eh ćelo provokatora je uvjek bilo i uvjek će ih biti a jadni nisu ni svjesni da lupetaju gluposti oko onog o čem nemaju pojma. Takve ne treba osuđivat nego ih treba žalit.