Po meni, kreni sa time i sve stavljaj u oglasnik, pa ko ti se javi, i polako granaj posao.
Moja guska sjela na jaja, a gusak stoji vani i čeka i tako več neko vrijeme.
Inače ih hranim šrotom, ali one tako malo jedu te kuruze, nego sam pasu travu koje ima u dovoljnim količinama. Najviše me veseli da nemoram kositi, jer će one sve pojesti. :icon_weed:
Ovo šta sam označio u citiranom postu je jedan od glavnih razloga zašto sam uopće krenuo sa guskama
a onda potom shvatio da ih nitko niti nema ovdje kod mene, tako da eto...
šta se tiče plasmana, čak mi se čini da zasada niti neću morat oglasnik upotrebljavat za ponudu, ne mogu 100% tvrdit, al početna količina prema planu od 50 komada, je možemo slobodno to tako reći 'prodana', makar još nije niti nabavljena
Načelno, dogovorio neke stvari, tako da mislim da 50 komada neće biti nikakav problem
Jel zna netko kak se kreću cijene starog kruha po pekarama? Uzeo bi tjedno jednu vreću starog kruha, pa bi još to davao guskama,patkama,pilićima i ostalima uz kukuruz, šrot itd...barem sada preko zime...šta mislite o tome?
I malo ovako čisto informativno da ne postavljam još u oglasnik, jel zna netko nekoga tko bi recimo prodao tonu ruženog kukuruza, sad u 12-om mjesecu,sredinom, blizina Krapine sa dostavom?koja bi cijena bila? + 250kg pšenice bi uzeo od istoga dobavljača istodobno...ako slučajno koga znate, što bolja cijena i kvaliteta, slobodno mi javite porukom!
Hvala!