Re: hidrauličke kočnice
OPROSTI PUKNUTI!., ALI NIS NIŠ RAZUMIL IZ OVI TVOJI ŠEMA!!!
...ma nima veze., toliko toga nerazumim ja., ali, tješim se sa ljudima - narodom oko sebe, ovi još manje razumidu!
ča oću pisat?., pa ovaj kočioni ventil na traktoru tomi za kočenje prikolice imam ja., ali imam problema., ja sam kompliciran čovik pa volim sve zakomplicirat., taj ventil dobro koči i sve pet., ali?!., uvik taj ali marfijev!, ali ja sam na svoga tomu nabacal dosta hidraulike., a majstori., nazovimo ji "majstori"!., oni su to pospajali ni sebi ni svome..., nemadu šeme ni nacrta., tako da???., trebal bi zvat BATEK-a u sloveniju mobijem., da dojde kodmene u liku na janjetinu i da onda nas dva to pokvačimo kako bog! zapovida...
...ča mi se dešava?., ja imam prednju hidrauliku - utovarivač, kada je prikopčana prikolica za kipanje i kočenje?., e, onda ti moreš doslovce sa bilo kom ručicom hidraulike /ima 5 ručic-komandi/ i kočit i kipat., ja sam stavil i ventile, i ovo i ono., jedamput ću sve nacrtat kako sada stoji stanje, pa neka rasčlani i objasni pravi meštar!., jer to je doslovce mriža kodmene!!! ...ovako, idem redom bez reda; rezervar ulja hidraulike ima dva povrata, jedan usis sa filterom ulja, pa imamo nekakovu talijasnku hidro-pumpu, ulaz - izlaz ulja, pa imam "servo" volan ili hidraulični volan, pa imam zadnji celindar za podizanje priključnih orudja - jednoredni ispod sica vozača, pa imam izlaz za kipanje - brza spojka, izlaz za kočenje - brza spojka, pet ručic - komandi, celinder dvoredni za nakrićanje kotačev, celinder dvoredni za otvaranje i zatvaranje korpe, pa još za kraj cukar!; dva jednoredna celindera za podizanje tovarača., naravno ta dva uredno curidu - pišadu ulje na gumicami; /u 4 godine zamjenjene jedamput gumice - pakunzi, tri puta mjenjani kompletni celindri, čekam četvrti par celinderov???., za zamjenu i naravno popizditis je tu uz frenda marfija!., navodno proizvodnja nekog privatnika iz daruvara? - pravog majstora!., nema ča ...?/ .-
...pa sad vi meni recite?., ki tote i ča nevalja?., ma sve valja, samo su majstori, dragi moji majstori odlični???!
bog!., narode moj!!!