Bobo kaže:Ispravite me ako grijesim... Zar Tomo Vinkovic nema hidraulicne kocnice za prikolicu, a na traktoru mehanicke?
Moglo bi se tu nesto iskombinirat za male novce...
zbalija kaže:Bobo upravo tako bolje dati nekih 220€ neko 600 ili više za isti uređaj koj će raditi isti posao.
Baš ne vjerujem da je toliko bolje koliko je skuplji, jedino što od TV treba malo pripasati, u odnosu na originalni za taj traktor.
Prikolice se sjećam!
Tomo Vinkovič ovo što radi baš i nije dobro, kao je već i Bobo napisao!
Tv u hidrauličkom sistemu za dizanje ima tlak od 12 MPa, u sistemu za kočenje ima 10 MPa.
Dakle ti pritišćeš cilindar sa još dodatnih 20 bara!
Jedino ako koristiš kiper ventil kad imaš veliki pretovar moglo bi pomoći!
TOMO VINKOVIĆ dali imaš ti taj ventil ugrađen i ako imaš dali ti prikolica koči dok kipaš?TOMO VINKOVIĆ kaže:ja na prikolici iman ovo šta je zbalija stavio,puno bolje koči pomoću hidraulike nego kad povučeš mehaničku kočnicu na prikolici(pomoću hidraulike(kiper ventila) točkovi odma blokiraju),to je prava stvar.
majstor kaže:TOMO VINKOVIĆ dali imaš ti taj ventil ugrađen i ako imaš dali ti prikolica koči dok kipaš?TOMO VINKOVIĆ kaže:ja na prikolici iman ovo šta je zbalija stavio,puno bolje koči pomoću hidraulike nego kad povučeš mehaničku kočnicu na prikolici(pomoću hidraulike(kiper ventila) točkovi odma blokiraju),to je prava stvar.
ZJ kaže:Ventil za kočenje se ugrađuje prvi u liniju tlačnog voda. Iza njega idu kiper-ventili, a tek iza hidraulika (3 točke) traktora.
Ponaša se kao prioritetni proporcionalni ventil. Znači koliko pritisneš pedalu kočnice, toliko on tlaka pusti u kočni cilindar.
Pri tome prekida/smanjuje protok ulja prema ostalim priključcima SAMO TAK DUGO DOK KOČI, a onda (iako koči prikolicu) pušta ulje pod tlakom dalje, tako da možeš kipati ili , recimo, podizati rudo prikolice.
Još nekaj: treba biti oprezan pri podešavanju "osjetljivosti" ventila, da ne dođe do rezonancije pri kočenju.
Ovaj se opis odnosi na kočni ventil za instalaciju Francuskog tipa, kakvi se i kod nas koriste. Dakle jednostavna, nesigurnosna kočnica, koja koči dok ima tlaka ulja. Zakonski se može koristiti za vozila koja se kreću do 30km/h.
Ventil sigurnosnog tipa (za Talijansko tržište i za brzine do 40km/h) ima kompliciranu instalaciju na prikolici (razvodnik, hidroakumulator....). Nemoj da ti podvale takvoga, jer nebuš mogel složiti kočnice.