Zdravo zivo dragi forumasi,gledam jucer nastradali neki dijelovi Hrvatske,Bosne.Zar je to vama uredu,nebunite se nista u redu vasa VOLJA.
Zabranili protugradnu obranu,kazu ne pomaze naucno dokazano,ma nemoj,zvona ne zvone ili su ponegdje pocela.
Primjecujete da nekoje dane avioni saraju nebom
bezmilice,nekoje dane skoro ni ne lete ili kratki tragovi.
Truju nas dragi ljudi a mi sutimo,to znaci da se stime slazemo,tako je po pravu pitajte svakog advokata.
Unistavaju nam usjeve,kuce,puteve,egzistenciju a najgore od svega dostojanstvo.
Slijedeci mjesec se sprema obavezno cijepljenje protiv majmunskih boginja,zar smo majmuni?
Dali ce uspjeti zavisi od nas,ako sutimo znaci stime se slazemo,poslije jeebanja nema kajanja.
Primjecujete da sam uvijek pisao hrabro,glasno i jasno,zbog cega pitam se,dali je to vecina zasluzila,no opet prevagne da treba pomoci pogubljenima i prestrasenima.
Pjevam ja i dalje onu moju...more se pjeni jeebe se meni,u zivotu sve mi ide predobro,tako da bi morao stavit kamencic u cipelu.
Ali ja sam druzeljubivo bice,covjek,zivi covjek a ne osoba,ID,broj,zato mi zao pojedinih koji su klonuli duhom jer ce uskoro i tijelom.
Koliko ce nas ostati,nezna nitko,mnogi potiho odlaze,mnogi imaju problema sa zdravljem a pomoc traze na krivu mjestu.
Odavno je vas hotela pricao da je ovo plandemija,cisti se zito od kukolja,rijetki od vas su shvatli i li poceli sumnjati.
Jos jednom vam porucujem,NEBOJTESE,rjesenja ima,a rjesenje je vasa SLOBODNA VOLJA koja ce biti uvijek uslisana.
Toliko za sada,nemojte pomisljati da se pravim vazan ili pametniji od drugih,dosta sam ja gluposti i neprevdi cinio,ali konacno sam krenuo svojim putem i to tezim jer laksi te uvijek zezne.
👨🌾
ps.razmislite i uzmite vremena za sebe.