vk.com
Zdravo zivo moji forumasi,opet problemi nemogu preko moba objaviti video,pise na eng. da je predugacak video od 2min?Ko tu koga jeebe,no mi Balkanci imamo kvantni mozak pa se snadjemo,zato vak objavljujem.Inace vidim da ZJ kuzi stvari kaj se dogadja i sto nam se sprema.
Sve ide po planu zlotvora,morona,Ukrajina, ekonomska kriza ,u horvatistanu se ljudi dijele na dva tabora,za Milanovica ili Plenkovica,sve je to smisljeno dragi moji ljudi.
Zavadi pa vladaj,isti scenario u Ukrajini a stradavaju nasa braca Slaveni,no zajeebali su se kosceji Slaveni su tvrd orah i imamo kvantni um,oni takodjer shvacaju da gube ali moraju do kraja sa svojuim planovima.
Nebojtese dragi ljudi jer u nasemu strahu pociva njihova moc,ima sve vise ljudi koji to shvaca.
Na temu pomora pcela u sjeverozapadnoj Hrvatskoj,sve je to cudno i nenormalno,kum od zeta prodaje zastitna sredstva jedne strane kompanije i tvrdi da prskanje uljane repice nema sa time veze.
Znaci ostaje opcija kemtrejsli(umjetni kemijski tragovi iza aviona) ili 5G mreza nedavno sprovedena u mome gradu sto mi je potvrdio i sam gradonacelnik,tvrdi da ce biti ukljucena male snage i nebi trebala biti stetna,kulturno sam ga upozorio ako se pokazu posljedice na ljudima da cemo ga ganjati po sudovima i po ulicama.
Evo snimak danasnjeg stanja mojih pcelica i jedan od prije,negdje u februaru,zatim snimak danasnji iz Bille al mi crkla memorija,zlotvori mi upadaju u mob. pa me zezaju al mi ludi Balkanci se ne predajemo samo tako.
Vama svima sve dobro i probudite se konacno ljudi,nevjerujte vise nista medijima,ono lazu toliko da vise sami neznaju sto je istina. 👨🌾 🤫
ps.zalijepim dva videa pa prebacim a ono prebaci citavu povijest,jao,jao