• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hoteline i ostale bajke

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Kaj se tiće gospodina Đure,puno zuji ,malo meda daje. Otišel mi kolega ,inžinjer strojarstva k njemu na početnu plaću od 1000 eura. Nakon tri mjeseca uspel dogurati do 5000 kuna. I ond je bilo ajde Đuro bok. Čovjek sa 20 godina iskustva u struci
Ili nagrada ako prestaneš pušiti 1000kn
Prvi mjesec dobiješ a na druga 2fali po 500kn
Bitno da se priča

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,evo morona nije vise aktualna,ovce se opametile,promijenili taktiku strase nas Rusijom,mamu im jeepem nisu losi,a najesen opet morona,ha,ha... :ppozdrav:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji Forumasi,stize proljece i nova dogadjanja,nove lazi i propaganda.No nas to nebi trebalo smetati,cijene hrane ce rasti te ce valjda konacno seljak doci na svoje.Mi hobisti i avanturisti cemo se takodjer snaci u ovim situacijama,ja se za sada snalazim u ovoj fasistickoj okolini(AT),luda kuca s ovom vladom.Nadam se da vi koji ste prokuzili laz Morona,ste shvatili i situaciju vezanu za Ukrajinu,gura se i novi svjetski poredak kao i veliki reset.
No mi se nedamo,nasim venama tece Slavenska krv i nas kvantni um je velika prepreka globalistima.
Svima vama koji naslucujete kaj se dogadja,hrabro glasno i jasno izrazavajte svoju volju jer tada kreirate svoj zivot,meni odlicno uspijeva,ove virtualne granice me ne sprecavaju i nema da nema. 👨‍🌾
Na kraju....More se pjeni jeebe s meni.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa u TV i stampu,sve lijepo objasnjeno, e moj kolega ko nije naucio citat izmedju redova,jeebiga nema srece.
Treba se zrtvovat za svijetliju buducnost i podredit vlastiti EGO svojoj dusi.Svatko od nas to moze i ima sansu. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi i Slaveni,evo da se javim ziv i zdrav,nisam normalan vec prirodan i neustrasiv,ipak tece Slavenska krv mojim venama.Kao sto primjecujete zlotvori popustise malo mjere no to je taktika,dva naprijed jedan nazad da raja ne primjeti fasizam sto nam spremaju.
Meni je drago da vas sve vise to primjecuje i propitkuje,ljudi se bude i shvacaju da je sudbina u nasim rukama i mukama.
No ajmo na vedrije stvari,maloprija posjetio moje pcelice i vrlo zadovoljan,lete li ga lete,sve vrvi od veselja,doduse ima ih negdje pedesetak uginulih ispred kosnice,navodno kodnas u Prelogu netko prskao uljnu repicu rte je to krivo za pomor.
Jedan kolega mi tvrdi da to nema veze jer je to prihrana prskana preko lista i nije stetna,znaci ostaje da su krivi Avioni i kemtrejslovi(otrovni oblaci iza njih)ovo mi ima vise smisla jer se primjecuje barem kod mene da su ova dva dana kratki tragovi kondezacije ili ih uopste nema.
No mi se toga ne bojimo i moramo svi glasno i jasno to reci nasim prostitutkama-politicarima,da im necemo oprostiti unistavanje prorode i ljudi.
Inace jucer posjet mojoj sumi i za sada sve dobro izgleda,50 komada divlje tresnje frisko posadjenih sa kolcima i plasticnom zastitom sve na broju.
Evo toliko za sada,bajka Zivot za sada sve u najboljem redu kod mene i sutra ujtru nemoram vise strepit kod prelaska Austrijske granice,navodno ukinuli potvrde pa se ne moram vise raspravljati kako se usudim preci granicu brez icega te ignoriranje 3G rezima za prijelaz granice,dragi bog sve to vidi. 👨‍🌾

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Prije ili poslije dolazi i Putinu božja kazna, karma, kako god to ljudi zvali. Za sva njegova djela.
Povjest ce tek pokazat zasto je to napravio. Nazalost informacije dolaze samo iz jednog smjera isto kao i sto je bilo za koronu. Zelenski je obicna zapadna marioneta,kojeg boli ona stvar za svoj narod..ili ga mozda i ne boli. Ipak je zidov. Nadalje pun je ko brod, ima krasno imanje u texasu vrjedno vise desetaka mil dolara. Pitam se di je zaradio? Sviranjem ku...tesko. tu je jedino steta neduznog naroda. Premda za dobar dio izbjeglica je to jackpot. Sele se po evropi bez ikakih viza dokumenata i slicno. Eto samo im prijateljska Engleska neda uc bez redovnih dokumenata. Istina je voda duboka.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Nemoj si ni trudit ovdje tražit istomišljenike jer ih nema, ostat ćeš popljuvan ko kad sam ja išo za moronu govorit...a nemoj mislit da je kraj ovo šta ti je u šangaju danas to nas čeka na jesen...
Svijet je pun lažnih moralista i povodljivih ljudi, većina nije niti u stanju shvatit određene činjenice a ostatak ako i shvati nije ih briga, danas su mediji rak društva...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pa, stvarno koliko se sjećam izbjeglice iz Sirije, Avganistana i ostalih zemalja bliskog istoka se nije nigdje u Europi tako tretiralo kao ove. Pošto nas kršćanski nauk uči da Bog stvori prvog čovjeka,nismo li mi svi isti? Po čemu su neki različiti? Zašto jedne pomažemo,a druge ne? Možda ipak vrijedi ona stara" politika je k*rva"?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Nego, ajmo mi krenuti u robnu razmjenu, čim više bar tam gdje se može!

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
To ti je politika zapada, uvest kontrolu, maksimalno ograničit građane da su čim više ovisni o sustavu, niti jednoj vladi ne odgovara da ljudi raspolažu sa kešom jer su njemu ne može uć u trag a keš nje njima gubitak jer ne plaćaš porez, problem je šta su ljudi objeručke prihvatili kartice, plaćanje mobitelima i slična pomagala, to je jedan od nusprodukta korone, ja na nju gledam kao priprema i početak novog sutra, ispit do koje mjere je danšnja populacija manipulativna, a nitko se ne opire, držat će nas u šaci do te mjere da će ti jednom ograničit kad se istrijebi kešovina proizvode koje možes ti kao građanin 3. reda kupit, više puta sam izjavio da žalim šta sam rođen i živim u ovom vremenu, idealno rozdoblje za život barem u mome kraju je bilo tamo od 1960 do 2000 godine, za druge krajeve ne mogu komentirat.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nije baš naša bajka nego gorka i porazna stvarnost. Shebali su nas naši vlastodršci tamo 91. , 92. i dalje. Dok su jedni hrvatski građani odlazili u rat, braniti svoje domove i Hrvatsku od JNA, četnika, velikosrba i ostalih njihovih istomišljenika, vlastodršci su provodili užurbanu pretvorbu i privatizaciju, te pljačku "narodne - društvene imovine". Uz to su nas velikodušno predali u ralje banaka. Danas imamo za oročenu štednju nula kuna kamata. Od moje strane "velika hvala i slava svim tim našim očevima domovine".
Banke samo iskorištavaju svoj olako dobiveni monopol i "prodaju nam svako malo svoje nove proizvode".
Ima uz banke još koje kakvih monopolista i svima je jako drago "guliti narod".
I onda odeš u sajmeni dan na sajam, a kad tamo i tamo te nastoji zahebati čak onaj tko nije bio sposoban osnovnu školu završiti, kamoli srednju, ili nedaj bože više. Jako mu teško pada spoznaja dok mu ukažeš na očigledan njegov pokušaj manipulacije, prevare, podvale i da znaš izračunati koliki mora biti njegov povrat novca, kod tvojeg plaćanja njegovih flanci, zubača, metle, drške za motiku, ili nekoliko piceka, jer sam nemaš kvočku.
Svi smo gemišt i koloplet svega i svačega. Živimo prema onoj dobro poznatoj snađi se druže, ili po onoj pomozi si sam i Bog ti bude pomogao.
Stop, stajem...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
@hotela, si videl ovo:
Sama pomisao na to je nevjerojatna, a kamoli da je još i stvarno (gdje ima dima ima i vatre).

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh