Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Kad su bajke u pitanju jel se ko sjeća?
Bravo kolega i brate ZJ,potekose mi suze radosnice slusajuci ovog covjeka,ove slobodne duse,nismo sami ima nas mnogo a mnogi se bude.🙏Dotični gospodin je bil sudac, znači najprije pravnik, pa polagal za sudca. A kaj je anemični i od kud se pojavil? Kaj je on u životu prije napravil nego kaj je namješten za kapu?
Pa iskreno, sve je bolje od ovog lijevog liberala, briselske pudlice, kojem nije sveto ništa hrvatsko...
Poslušaj ovog čovjeka:
Ideš Ježeva kučica...Kad su bajke u pitanju jel se ko sjeća?
Neki dan sam spomenuo Ježevu kućicu,neznam točno u kojoj temi, no odnosila se na materijalu pohlepu,u onom stihu: To samo hulje nosi ih vrag za ručak daju svoj rodni prag. Tog stiha nek se sjeti svako kom"fali love"Kad su bajke u pitanju jel se ko sjeća?
Kad imaš love, svašta možeš, ali...Tog stiha nek se sjeti svako kom"fali love"
To ti ja velimKad imaš love, svašta možeš, ali...
Možeš kupiti kuču, ali ne i dom.
Možeš kupiti sat, ali ne i vrijeme.
Možeš kupiti krevet, ali ne i san.
Možeš kupiti hranu, ali ne i apetit.
Možeš kupiti doktora, ali ne i zdravlje.
Možeš kupiti osiguranje, ali ne sigurnost.
Ma fučkaš pare
Ti si meni smiješan.Dotični gospodin je bil sudac, znači najprije pravnik, pa polagal za sudca. A kaj je anemični i od kud se pojavil? Kaj je on u životu prije napravil nego kaj je namješten za kapu?
Pa iskreno, sve je bolje od ovog lijevog liberala, briselske pudlice, kojem nije sveto ništa hrvatsko...
Poslušaj ovog čovjeka:
Ne na račun, jer donacije podliježu porezu
Tako je govorila i naučila nas naša baka - bolje je sto puta dati nego jedan puta morati moliti.To ti ja velim