Vrati se na forum rekli su, bit će zabavno, rekli su!
Koliko je ovdje zabluda i dezinformacija izneseno to je čudo jedno, a zašto?
Zato jer koliko vidim ovdje svatko tko je i slova napisao nije i ne želi izaći iz svoje komfort zone. Svatko svoju politiku vodi, a najbolje zna kako je onom drugome i dijeli mu savijete kao da je ovaj polupismen i fali mu koji kromosom. Od svega napisanog "ozbiljnom" poljoprivrednom proizvodnjom koja ima svoje A i Ž po današnjem "standardu" i što se smatra nekom proizvosnjom se bavi možda 1, 2, 3 člana foruma.
Sve ostalo je pametovanje onih koji posade 10 flanaca i sole pamet onima koji rade više jer "kukaju" u vremenu koje ih je snašlo koje je vrlo izazovno. Doslovce sipanje iz šupljeg u prazno jer outputi graniče s isplativošću spram cijene inputa, ali koga boli *****, ionako su tu poticaji za koje samo Vi koji se ne bavite "ozbiljnom" poljoprivredom dajete porez, mi ga ne plaćamo, samo skupljamo na hrpu i kukamo kako nemamo za žvaku, a dupe šeta iz John Deera u Mercedes i od kafane do kafane.
E lipi moji, kladio bih se da ste u istoj čorbi, svako druženje sa 50+ osobama sadrži kukanje o zdravlju, terapijama, kada ti je idući angažman kod Doce, sustavu itd... Svatko priča o onome što ga boli.
Ja bih najradije sjedio, širio guzicu na trosjedu i imao para, e 'oćeš ku*ac.
Sada zapravo kroz sve napisano želim iznaći neki smisao, ali kome i čemu da pišem dalje uopće, ionako će me sada ovdje oni najozbiljniji opovrgnuti i naći neki problem koji je vrlo lako riješiv s njihove strane gledišta, a ne mogu sami sebi pomoći, pa ću ja sada stati i ostati onako kako sam i do sada bio, samo u tragovima jer je vrlo dobro za moje mentalno zdravlje, ne čitati određene komentare i tešku tematiku onih koji samo zagrebu po površini, vide da su noktići malo prljavi i onda se obruše na članove foruma, a ne na sistem, a ne znaju da bi motikom došli dalje od površine, plugom još dublje, a podrivačem bi shvatili smisao svega.
Da pojasnim metaforu, zemlja i dubina su materija, a radno oruđe -
znanje.
Nitko od nas ovdje nema dovoljno znanja, a kamoli dozu respekta prije nego krene srati drugome pa onda iovako veliki ponor foruma samo dalje šire i produbljuju.
Želim Vam ugodan dan i što brži dodir sa stvarnošću, tj. pad na glavu u taj ponor.
Pusica 😘😘