H
huki
Guest
Pozdrav svima !!!
Dolazim iz okolice Zagreba (Sesvete, mjesto Šašinovec). Imam 7 krava i bavim se proizvodnjom sira i vrhnja zajedno sa suprugom i punicom. Obrađujem oko 15 rali zemlje, više tuđe nego svoje. Sijem 4 rali kukuruza, 2 rali tritikala, 1 ral pšenice i 1 ral zobi. Godišnje pokosim oko 10 rali sijena i otave, te 2 rali djeteline lucerne. Zaposlen sam u Hrtvatskom telekomu u smjenama tako da se mogu bavit poljoprivredom.
Od strojeva i priključaka psjedujem :
- 2 traktora IMT 533 (1971 i 1977 godište )
- osobni automobil Golf IV SDI 1,9 ( 2003)
- plug IMT 755 niski klirens 10 cola
- tanjurače OLT 20 diskova
- traktorsku špricu Agromehanika Kranj 350 litara
- sijačicu za kukuruz OLT 2 reda
- prikolicu za sijeno Fahr
- prikolicu za stajnjak Mengele
- puhalnik za sijeno ( proizveden u Njemačkoj)
- rastepač za umjtno gnojivo sa cijevima za prihranjivanje kukuruza firme Megametal
- krunjač kukuruza na kardan
- mlin za mljevenje kukuruza i žita firme Kralj-Kocijan na kardan
- traktorsku stražnju kosu Gramip , tip Superior 1,80
- transporter za kukuruz i bale Ferostroj dužine 8 m.
Eto dragi forumaši to je sve. Imam u planu kupiti IMT 549 4WD, te balirku za kockaste bale. Zato bih priupitao forumaša BOBU. Kako si zadovoljan sa svojim IMT 549.
Dolazim iz okolice Zagreba (Sesvete, mjesto Šašinovec). Imam 7 krava i bavim se proizvodnjom sira i vrhnja zajedno sa suprugom i punicom. Obrađujem oko 15 rali zemlje, više tuđe nego svoje. Sijem 4 rali kukuruza, 2 rali tritikala, 1 ral pšenice i 1 ral zobi. Godišnje pokosim oko 10 rali sijena i otave, te 2 rali djeteline lucerne. Zaposlen sam u Hrtvatskom telekomu u smjenama tako da se mogu bavit poljoprivredom.
Od strojeva i priključaka psjedujem :
- 2 traktora IMT 533 (1971 i 1977 godište )
- osobni automobil Golf IV SDI 1,9 ( 2003)
- plug IMT 755 niski klirens 10 cola
- tanjurače OLT 20 diskova
- traktorsku špricu Agromehanika Kranj 350 litara
- sijačicu za kukuruz OLT 2 reda
- prikolicu za sijeno Fahr
- prikolicu za stajnjak Mengele
- puhalnik za sijeno ( proizveden u Njemačkoj)
- rastepač za umjtno gnojivo sa cijevima za prihranjivanje kukuruza firme Megametal
- krunjač kukuruza na kardan
- mlin za mljevenje kukuruza i žita firme Kralj-Kocijan na kardan
- traktorsku stražnju kosu Gramip , tip Superior 1,80
- transporter za kukuruz i bale Ferostroj dužine 8 m.
Eto dragi forumaši to je sve. Imam u planu kupiti IMT 549 4WD, te balirku za kockaste bale. Zato bih priupitao forumaša BOBU. Kako si zadovoljan sa svojim IMT 549.