• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovaj vikend nije bilo rada sa pilom, pitanje je kad bude opće. 😉
Mislim da ne tak skoro, imam neke prioritete kaj moram radit, šuma bude kad se nađe vremena. 137 najviše dela, jer je za sve namjene i nepoderiva je. 🙂

Niko nezna kaj pila koristi od avionske tehnologije?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kam bežiš pred rudo? Kaj misliš da je to poanta? Poanta je da je on složen kak su nekad delali u avionima, kak se got okrene on dela. Ali viš kak to malo ljudi zna.
Pravi iskusni majstori ti buju svi rekli da su fergazere preuzeli sa avionske tehnologije.
Na pili je taj sistem.

Posljednje uređivanje od moderatora:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Moram je pogledati navodno ne pali, stariji čovjek rado s njom rušteve ( krovišta). Veli koliko je ta krovova napravila,to ni sam bog nezna. Zna li tko koji je to tip?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ne znam, vidim da je nešto"kemijano" oko startera.

L65 :unsure:
Stvarno je ta, našao na netu,svaka čast. Jedva čekam da vidim kaj joj je,nadam se da bu opet brujila.

Green23

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2020
Poruka
175
Sada sam malo kopao i pazite sada, postojao je i prototip sa dva cilindra. Nikada nije zaživio u proizvodnji.
I jedna slika prvog modela A65

Prilozi

• p2_zps3a868844.jpg
    p2_zps3a868844.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 24

Green23

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2020
Poruka
175
Nisam puno, samo obaranja i raspiljavanja većih komada. 550XP mi je radna kobila 80% vremena.

Oglas je definitivno zanimljiv samo bi trebalo provjeriti ima li garancija pokriće. Da bi garancija bila validna mora ovlašteni servis unjeti podatke u bazu podataka. Cijena je skoro pa nabavna

Najnoviji postovi

Na vrh