• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Ako je 236 za čačkalice, onda je ova moja 135 za štikadente ali pa za zaubotrebce.🤭
Kupio sam je iz razloga što sam uz nju dobio i lijepu sijekiricu. Da ne biste posumljali da sam i kacigu dobio uz pilu, ne nisam nju sam kupio naknadno.
IMG_20220206_152917[1].jpg
Slikano je samo u promotivne svrhe.
#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ljudi ne shvaćaju kaj mi pišemo, svako kupi pilu prema svojoj potrebi, 😉ja to stalno trubim i pišem i pričam i neznam kaj, ali meni je neshvatljivo da svi sve znaju o svim markama i modelima a nisu ju vidli nikad, a kamoli delali snjom😉i onda delaju neke usporedbe, ko da ja velim da sam profesionalni šumar, ko da velim da rušim drva debela prek 180 do 260cm fi.
Nemrem to reći jer ja to neznam, ja sam obični pomoćni profesionalni šumar, kaj znam znam, kaj neznam pitam🙂i nikad nisam rušil debele komade, a naravno želja mi naučit.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ljudi jel netko primjetio novu stranicu od husqvarne?
Čini mi se da ima malih grešaka🤔

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Ovo bi trebala biti osnovna oprema pogotovo prilikom obaranja, znam da mudtujem ali to je kritika i na moj racun, moja kaciga stoji pod zadnjom sajbom u autu..dok neka grana ne sjebe mi sajbu na faci 😁

Svaka cast, iako dodao bih ms362, ms 261, h572xp, 550xp,560xp jer, uvjetno receno profesionalna upotreba, ovisi i koja vrsta posla se obavlja 😊
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭
kad smo kod avionske tehnologije, kaj mislite jel i saab-ovi avioni imaju pumpice za gorivo, da napumpaš prije paljenja?... :unsure:
Moja nema pumpicu,znači avionska tehnika 😉
#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔
Slušalice i naoćale sam dobio kad sam trimer kupio

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ajde sad kad smo kod avionske tehnike znate kaj ima svaka pila od avionske tehnologije? 🤔😳Ha? Svaki pravi stručnjak za motorke bi to trebal znati 🙂

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Evo i mog haskija. Iako sam osvjedočeni ljubitelj njemačkih oštrodlakih ptičara ovoj snazi, ljepoti i moći nisam mogel odoljeti :love:
Ja sam takvu dobio na poklon uz 576xp

Ako je 236 za čačkalice, onda je ova moja 135 za štikadente ali pa za zaubotrebce.🤭
Kupio sam je iz razloga što sam uz nju dobio i lijepu sijekiricu. Da ne biste posumljali da sam i kacigu dobio uz pilu, ne nisam nju sam kupio naknadno.
View attachment 45882
Slikano je samo u promotivne svrhe.
sjekiricu sam dobio sa 550xp, a slušalice imaš/možeš naručiti kod Blaževića
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭
Ja dobio k'o božićni poklon...staviio ju par puta ali većinom je ili na polici ili u autu 😁 131443997_880268782537692_1267125336547344534_n.jpg

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Ljudi jel netko primjetio novu stranicu od husqvarne?
Čini mi se da ima malih grešaka🤔
Kojih grešaka? :unsure:

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
To je drugačij

Pogledaj tu pilu i moju🙂tebi su iste?

To je to 😉ja neki dan gledal da si kupim one kaj imaju i radio ugrađene, kad se vozim sa raketom da muziku slušam🙂
Ili one sa toki vokijem, kad sam gotov u šumi da javim ženi da skuha kavu.
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Kod 555 zapravo me postoji Mark2 jer osim boje i zračnog filtera ništa nije mjenjano u odnosu na staru

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
avionska tehnologija? :unsure:
Da sve pile koriste avionsku tehnologiju, al malo ko zna, al majstori ko ja znam to, naučim sve kad me nekaj zanima, hebeš moju zajebanciju po forumu, sad smo ozbiljni.
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?
Pa nju isto imam par godina već😉
Ali ne radi puno.
Nju tata koristi.

Inače postoje 2 vrste 555 modela.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Kaj i avion ima šlaufić za gorivo sa utegom u rezervaru da nepresauga dok luping dela... 🤭

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,349
Od toliko pila kojih imaš, koju najviše koristiš, koliko si ispilio ovaj vikend?

Najnoviji postovi

Na vrh