Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Je to sigurno🤭
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologiju😉
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologiju😉
Hmm🤭a kamoli delali snjom😉
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭Ovo bi trebala biti osnovna oprema pogotovo prilikom obaranja, znam da mudtujem ali to je kritika i na moj racun, moja kaciga stoji pod zadnjom sajbom u autu..dok neka grana ne sjebe mi sajbu na faci 😁
Svaka cast, iako dodao bih ms362, ms 261, h572xp, 550xp,560xp jer, uvjetno receno profesionalna upotreba, ovisi i koja vrsta posla se obavlja 😊
Moja nema pumpicu,znači avionska tehnika 😉kad smo kod avionske tehnologije, kaj mislite jel i saab-ovi avioni imaju pumpice za gorivo, da napumpaš prije paljenja?...![]()
Slušalice i naoćale sam dobio kad sam trimer kupio#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔
Ja sam takvu dobio na poklon uz 576xpEvo i mog haskija. Iako sam osvjedočeni ljubitelj njemačkih oštrodlakih ptičara ovoj snazi, ljepoti i moći nisam mogel odoljeti![]()
sjekiricu sam dobio sa 550xp, a slušalice imaš/možeš naručiti kod BlaževićaAko je 236 za čačkalice, onda je ova moja 135 za štikadente ali pa za zaubotrebce.🤭
Kupio sam je iz razloga što sam uz nju dobio i lijepu sijekiricu. Da ne biste posumljali da sam i kacigu dobio uz pilu, ne nisam nju sam kupio naknadno.
View attachment 45882
Slikano je samo u promotivne svrhe.
#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔
Ja dobio k'o božićni poklon...staviio ju par puta ali većinom je ili na polici ili u autu 😁Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭
Kojih grešaka?Ljudi jel netko primjetio novu stranicu od husqvarne?
Čini mi se da ima malih grešaka🤔![]()
Profesionalne motorne pile
Želite kupiti profesionalnu motornu pilu? Husqvarna nudi profesionalne motorne pile koje ispunjavaju visoke zahtjeve izdržljivosti i pouzdanosti postavljene za opremu koja omogućuje cjelodnevno piljenje, obaranje ili orezivanje stabala. Sa svakim modelom dobivate snagu, performanse i dizajn koji...www.husqvarna.com
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .To je drugačij
Pogledaj tu pilu i moju🙂tebi su iste?
To je to 😉ja neki dan gledal da si kupim one kaj imaju i radio ugrađene, kad se vozim sa raketom da muziku slušam🙂
Ili one sa toki vokijem, kad sam gotov u šumi da javim ženi da skuha kavu.
Da, zaboravili su staviti 555, Mark II.Kojih grešaka?![]()
Da sve pile koriste avionsku tehnologiju, al malo ko zna, al majstori ko ja znam to, naučim sve kad me nekaj zanima, hebeš moju zajebanciju po forumu, sad smo ozbiljni.avionska tehnologija?![]()
Pa nju isto imam par godina već😉A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?