Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Je to sigurno🤭
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologiju😉
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologiju😉
Hmm🤭a kamoli delali snjom😉
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭Ovo bi trebala biti osnovna oprema pogotovo prilikom obaranja, znam da mudtujem ali to je kritika i na moj racun, moja kaciga stoji pod zadnjom sajbom u autu..dok neka grana ne sjebe mi sajbu na faci 😁
Svaka cast, iako dodao bih ms362, ms 261, h572xp, 550xp,560xp jer, uvjetno receno profesionalna upotreba, ovisi i koja vrsta posla se obavlja 😊
Moja nema pumpicu,znači avionska tehnika 😉kad smo kod avionske tehnologije, kaj mislite jel i saab-ovi avioni imaju pumpice za gorivo, da napumpaš prije paljenja?...
Slušalice i naoćale sam dobio kad sam trimer kupio#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔
Ja sam takvu dobio na poklon uz 576xpEvo i mog haskija. Iako sam osvjedočeni ljubitelj njemačkih oštrodlakih ptičara ovoj snazi, ljepoti i moći nisam mogel odoljeti
sjekiricu sam dobio sa 550xp, a slušalice imaš/možeš naručiti kod BlaževićaAko je 236 za čačkalice, onda je ova moja 135 za štikadente ali pa za zaubotrebce.🤭
Kupio sam je iz razloga što sam uz nju dobio i lijepu sijekiricu. Da ne biste posumljali da sam i kacigu dobio uz pilu, ne nisam nju sam kupio naknadno.
View attachment 45882
Slikano je samo u promotivne svrhe.
#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔
Ja dobio k'o božićni poklon...staviio ju par puta ali većinom je ili na polici ili u autu 😁Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭
Kojih grešaka?Ljudi jel netko primjetio novu stranicu od husqvarne?
Čini mi se da ima malih grešaka🤔Profesionalne motorne pile
Želite kupiti profesionalnu motornu pilu? Husqvarna nudi profesionalne motorne pile koje ispunjavaju visoke zahtjeve izdržljivosti i pouzdanosti postavljene za opremu koja omogućuje cjelodnevno piljenje, obaranje ili orezivanje stabala. Sa svakim modelom dobivate snagu, performanse i dizajn koji...www.husqvarna.com
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .To je drugačij
Pogledaj tu pilu i moju🙂tebi su iste?
To je to 😉ja neki dan gledal da si kupim one kaj imaju i radio ugrađene, kad se vozim sa raketom da muziku slušam🙂
Ili one sa toki vokijem, kad sam gotov u šumi da javim ženi da skuha kavu.
Da, zaboravili su staviti 555, Mark II.Kojih grešaka?
Da sve pile koriste avionsku tehnologiju, al malo ko zna, al majstori ko ja znam to, naučim sve kad me nekaj zanima, hebeš moju zajebanciju po forumu, sad smo ozbiljni.avionska tehnologija?
Pa nju isto imam par godina već😉A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?