Pošto je danas ljepi sunčan dan, i nedelja dan za odmor malo izvadil pilu iz veterine na friški zrak i sunčeko, ali opet ako je neko u nedoumici kaj kupit, koju pilu, pa evo moja topla preporuka je tu, to je moć, snaga, dizajn, razvijena za profesionalne poslove, nema tu kvarova, nema tu daj ovo, daj ono, obo se samo toči i pali, pili, dela se. Riječ je o najboljoj pili na tržištu danas, ali imam informaciju 100% da bude još dugo tak.
Jako ozbiljna pila, sve made in Sweeden, znači Švedska tehnologija, avionska mogu sa sigurnošću potvrditi.
Malo skinul haubu da se vidi iz nutra, mada to nije baš za pokazivat, jer uvjek neko postoji kaj bi nekaj iskopiral, ali malo si dal oduška pa nek se vidi kaje to, snaga i moć.
Fergazer je extra, sve puno struje i elektronike, nema štelanje nikakvog ko kod nekih drugih marki, ova sve sama zna, kolko posto vlage ima u zraku, na kojoj nadmorskoj visini se dela, sama si mješa smjesu, ma to je zadnje čudo tehnologije, al opet nesmem puno odavati jer je to velika tajna. Znači nema da se dojde u šumu pa daj naštelaj ovu dizu, pa onu, daj malo zraka više, manje benzina, i nikad nije dobro. Ova sve sama dela da se olakša posel.
O ljepoti tu netrba niš puno govoriti, sve se vidi na prvu, dizaj je na nivou kakvog nemože niko pratiti.
Usavršeno je sve do najsitnijih detalja.
Nadam se da sam nekome olakšal dilemu kaj kupiti.
Ova pila je napravljena da traje i traje.
Snaga ljepota i moć👍💪😉