• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Jedan komentar je dobar , pila za domačinstvo, uz pravilno održavanje trajat će 10 godina.
Bravo, jedan normalan komentar. Ta pila je ok za tak sebi napraviti drva, a za profesionalce, pogotovo kod nas di je tvrđe drvo u pitanju, može biti samo pomoćna pila uz s661, s500i, s462, h390, h395, h592...
Normalno je da svako svoga konja hvali i da je svakome ono njegovo najbolje, ali nekad treba biti i realan.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To je drugačij
Jedan komentar je dobar , pila za domačinstvo, uz pravilno održavanje trajat će 10 godina.
Pogledaj tu pilu i moju🙂tebi su iste?
To je to 😉ja neki dan gledal da si kupim one kaj imaju i radio ugrađene, kad se vozim sa raketom da muziku slušam🙂
Ili one sa toki vokijem, kad sam gotov u šumi da javim ženi da skuha kavu.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,719
Ovo bi trebala biti osnovna oprema pogotovo prilikom obaranja, znam da mudtujem ali to je kritika i na moj racun, moja kaciga stoji pod zadnjom sajbom u autu..dok neka grana ne sjebe mi sajbu na faci 😁
Bravo, jedan normalan komentar. Ta pila je ok za tak sebi napraviti drva, a za profesionalce, pogotovo kod nas di je tvrđe drvo u pitanju, može biti samo pomoćna pila uz s661, s500i, s462, h390, h395, h592...
Normalno je da svako svoga konja hvali i da je svakome ono njegovo najbolje, ali nekad treba biti i realan.
Svaka cast, iako dodao bih ms362, ms 261, h572xp, 550xp,560xp jer, uvjetno receno profesionalna upotreba, ovisi i koja vrsta posla se obavlja 😊

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Tako je, zato treba iznosit svoja iskustva, jer kad neko nešto čita da vidi di je na čemu je. Zato ja pomažem kolko mogu.
A ovi kaj su ljubomorni netebaju zajebavt i spamat temu. Ja iznosim svoje mišljene koje je iz prve ruke. Svaka pomoć je dobro došla.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Kolega mislim da si ga prećero sa Husq 236 😂 😂 imam je ja samo granje kresat sa njom i sjec tanku vrbovinu. 236 je hobi pila i ja je nisam upalio od kako sam nabavio 365 ,malo vece drvo je zatuši.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma imam iskustva ali nemem vremena za ništa, ja se opće čudim da imam vremena za ići na posao🙂
@nedimN pa eto ona je za granje profi pila🙂i za sitne komade do 60 cm, za deblje je već malo teže ali ide.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Neznam ko je ovde ljubomoran... Pilil sam prije 2 tjedna malo sa Stihl 023. Krenul sam raspiljavat granje, pila je lagana… Ali meni je to bilo toliko sporo da sam na kraju uzel MS341 i nastavil s njom to delati. Nisam se mogel dočekati da prereže 10-20 cm debelu granu…

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Je ali to je stihl, a ovdje je riječ o "svetoj" husqvarni, ona može sve.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da ona može sve, ali treba i znat delat sa pilom😉teško je neke stvari stvarno objasnit a da ne ispadneš babaroga. Treba bit pravi poznavatelj drva, šume, ima tu x stvari kaj ljudi misle da znaju.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
kad smo kod avionske tehnologije, kaj mislite jel i saab-ovi avioni imaju pumpice za gorivo, da napumpaš prije paljenja?... :unsure:

Na vrh