• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Zanimljivo je kak te profesional serije ostanu u sjeni, uvijek se promovira xp" tak je 572xp zasjenio 565, 592xp zasjenio 585...jedino se 365 i 555 uspjele probiti na trziste...a mozda s vremenom tto uspije i ovima 😊
Moja 365 specijal ide u 20-tu godinu,jedino što sam radio na njoj su brtve karburatora.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Porazgovaraj s mojim starim i njegovom Stihl 064 jel to proizvod ili nije. Izradili su zajedno drva koliko ti i ja skupa u životu vidli nismo😉

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Moja 365 specijal ide u 20-tu godinu,jedino što sam radio na njoj su brtve karburatora.
Kada bi bilo koja od mojih novih doživjela te godine ja bih bio presretan

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A moja se ne naradi baš previše,kojih 20 metara drvi godišnje

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ta 365 special je napravljena da ju vlasnik ima dok je živ, plus još 4generacije.
To je nepoderiva pila, sirova snaga i samo traži gasa da dela i vjerno služi. Ko zna kaje ta pila zna o čem govorim.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
@mtd001 Po tome gledajući još jedino 592 možda nije, zapravo nije sigurno stigla do te brojke, ali je pol puta pregazila :)

Ali stvarno, 365/372 su rađene da traju a ne da budu potrošači rezervnih djelova, kao i općenito tadašnji i stariji strojevi

Najnoviji postovi

Na vrh