Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Je to sigurnođ€
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologijuđ
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologijuđ
Hmmđ€a kamoli delali snjomđ
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu đ€Ovo bi trebala biti osnovna oprema pogotovo prilikom obaranja, znam da mudtujem ali to je kritika i na moj racun, moja kaciga stoji pod zadnjom sajbom u autu..dok neka grana ne sjebe mi sajbu na faci đ
Svaka cast, iako dodao bih ms362, ms 261, h572xp, 550xp,560xp jer, uvjetno receno profesionalna upotreba, ovisi i koja vrsta posla se obavlja đ
Moja nema pumpicu,znaÄi avionska tehnika đkad smo kod avionske tehnologije, kaj mislite jel i saab-ovi avioni imaju pumpice za gorivo, da napumpaĆĄ prije paljenja?...
SluĆĄalice i naoÄale sam dobio kad sam trimer kupio#mtd001 gdje si kupio samo sluĆĄalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo sluĆĄalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.đ€
Ja sam takvu dobio na poklon uz 576xpEvo i mog haskija. Iako sam osvjedoÄeni ljubitelj njemaÄkih oĆĄtrodlakih ptiÄara ovoj snazi, ljepoti i moÄi nisam mogel odoljeti
sjekiricu sam dobio sa 550xp, a sluĆĄalice imaĆĄ/moĆŸeĆĄ naruÄiti kod BlaĆŸeviÄaAko je 236 za ÄaÄkalice, onda je ova moja 135 za ĆĄtikadente ali pa za zaubotrebce.đ€
Kupio sam je iz razloga ĆĄto sam uz nju dobio i lijepu sijekiricu. Da ne biste posumljali da sam i kacigu dobio uz pilu, ne nisam nju sam kupio naknadno.
View attachment 45882
Slikano je samo u promotivne svrhe.
#mtd001 gdje si kupio samo sluĆĄalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo sluĆĄalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.đ€
Ja dobio k'o boĆŸiÄni poklon...staviio ju par puta ali veÄinom je ili na polici ili u autu đJa sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu đ€
Kojih greĆĄaka?Ljudi jel netko primjetio novu stranicu od husqvarne?
Äini mi se da ima malih greĆĄakađ€Profesionalne motorne pile
Ćœelite kupiti profesionalnu motornu pilu? Husqvarna nudi profesionalne motorne pile koje ispunjavaju visoke zahtjeve izdrĆŸljivosti i pouzdanosti postavljene za opremu koja omoguÄuje cjelodnevno piljenje, obaranje ili orezivanje stabala. Sa svakim modelom dobivate snagu, performanse i dizajn koji...www.husqvarna.com
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inaÄe nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .To je drugaÄij
Pogledaj tu pilu i mojuđtebi su iste?
To je to đja neki dan gledal da si kupim one kaj imaju i radio ugraÄene, kad se vozim sa raketom da muziku sluĆĄamđ
Ili one sa toki vokijem, kad sam gotov u ĆĄumi da javim ĆŸeni da skuha kavu.
Da, zaboravili su staviti 555, Mark II.Kojih greĆĄaka?
Da sve pile koriste avionsku tehnologiju, al malo ko zna, al majstori ko ja znam to, nauÄim sve kad me nekaj zanima, hebeĆĄ moju zajebanciju po forumu, sad smo ozbiljni.avionska tehnologija?
Pa nju isto imam par godina veÄđA da , sad vidim, tvoja je MK2, inaÄe nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?