• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ljudi jel netko primjetio novu stranicu od husqvarne?
Čini mi se da ima malih grešaka🤔

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,303
Ovo bi trebala biti osnovna oprema pogotovo prilikom obaranja, znam da mudtujem ali to je kritika i na moj racun, moja kaciga stoji pod zadnjom sajbom u autu..dok neka grana ne sjebe mi sajbu na faci 😁

Svaka cast, iako dodao bih ms362, ms 261, h572xp, 550xp,560xp jer, uvjetno receno profesionalna upotreba, ovisi i koja vrsta posla se obavlja 😊
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭
kad smo kod avionske tehnologije, kaj mislite jel i saab-ovi avioni imaju pumpice za gorivo, da napumpaš prije paljenja?... :unsure:
Moja nema pumpicu,znači avionska tehnika 😉
#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔
Slušalice i naoćale sam dobio kad sam trimer kupio

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ajde sad kad smo kod avionske tehnike znate kaj ima svaka pila od avionske tehnologije? 🤔😳Ha? Svaki pravi stručnjak za motorke bi to trebal znati 🙂

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Evo i mog haskija. Iako sam osvjedočeni ljubitelj njemačkih oštrodlakih ptičara ovoj snazi, ljepoti i moći nisam mogel odoljeti :love:
Ja sam takvu dobio na poklon uz 576xp

Ako je 236 za čačkalice, onda je ova moja 135 za štikadente ali pa za zaubotrebce.🤭
Kupio sam je iz razloga što sam uz nju dobio i lijepu sijekiricu. Da ne biste posumljali da sam i kacigu dobio uz pilu, ne nisam nju sam kupio naknadno.
View attachment 45882
Slikano je samo u promotivne svrhe.
#mtd001 gdje si kupio samo slušalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo slušalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.🤔
sjekiricu sam dobio sa 550xp, a slušalice imaš/možeš naručiti kod Blaževića
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu 🤭
Ja dobio k'o božićni poklon...staviio ju par puta ali većinom je ili na polici ili u autu 😁 131443997_880268782537692_1267125336547344534_n.jpg

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,746
To je drugačij

Pogledaj tu pilu i moju🙂tebi su iste?

To je to 😉ja neki dan gledal da si kupim one kaj imaju i radio ugrađene, kad se vozim sa raketom da muziku slušam🙂
Ili one sa toki vokijem, kad sam gotov u šumi da javim ženi da skuha kavu.
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Kod 555 zapravo me postoji Mark2 jer osim boje i zračnog filtera ništa nije mjenjano u odnosu na staru

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
avionska tehnologija? :unsure:
Da sve pile koriste avionsku tehnologiju, al malo ko zna, al majstori ko ja znam to, naučim sve kad me nekaj zanima, hebeš moju zajebanciju po forumu, sad smo ozbiljni.
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inače nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?
Pa nju isto imam par godina već😉
Ali ne radi puno.
Nju tata koristi.

Inače postoje 2 vrste 555 modela.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Kaj i avion ima šlaufić za gorivo sa utegom u rezervaru da nepresauga dok luping dela... 🤭

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,762
Od toliko pila kojih imaš, koju najviše koristiš, koliko si ispilio ovaj vikend?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovaj vikend nije bilo rada sa pilom, pitanje je kad bude opće. 😉
Mislim da ne tak skoro, imam neke prioritete kaj moram radit, šuma bude kad se nađe vremena. 137 najviše dela, jer je za sve namjene i nepoderiva je. 🙂

Niko nezna kaj pila koristi od avionske tehnologije?

Najnoviji postovi

Na vrh