Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Je to sigurnođ€
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologijuđ
Ali ne postoji pila koja ne koristi avionsku tehnologijuđ
Hmmđ€a kamoli delali snjomđ
Ja sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu đ€Ovo bi trebala biti osnovna oprema pogotovo prilikom obaranja, znam da mudtujem ali to je kritika i na moj racun, moja kaciga stoji pod zadnjom sajbom u autu..dok neka grana ne sjebe mi sajbu na faci đ
Svaka cast, iako dodao bih ms362, ms 261, h572xp, 550xp,560xp jer, uvjetno receno profesionalna upotreba, ovisi i koja vrsta posla se obavlja đ
Moja nema pumpicu,znaÄi avionska tehnika đkad smo kod avionske tehnologije, kaj mislite jel i saab-ovi avioni imaju pumpice za gorivo, da napumpaĆĄ prije paljenja?...![]()
SluĆĄalice i naoÄale sam dobio kad sam trimer kupio#mtd001 gdje si kupio samo sluĆĄalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo sluĆĄalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.đ€
Ja sam takvu dobio na poklon uz 576xpEvo i mog haskija. Iako sam osvjedoÄeni ljubitelj njemaÄkih oĆĄtrodlakih ptiÄara ovoj snazi, ljepoti i moÄi nisam mogel odoljeti![]()
sjekiricu sam dobio sa 550xp, a sluĆĄalice imaĆĄ/moĆŸeĆĄ naruÄiti kod BlaĆŸeviÄaAko je 236 za ÄaÄkalice, onda je ova moja 135 za ĆĄtikadente ali pa za zaubotrebce.đ€
Kupio sam je iz razloga ĆĄto sam uz nju dobio i lijepu sijekiricu. Da ne biste posumljali da sam i kacigu dobio uz pilu, ne nisam nju sam kupio naknadno.
View attachment 45882
Slikano je samo u promotivne svrhe.
#mtd001 gdje si kupio samo sluĆĄalice? Kad sam kupio kacigu , htio sam samo sluĆĄalice (ali ih nisu imali ) u lokalnom servisu i prodaji Husqvarne.đ€
Ja dobio k'o boĆŸiÄni poklon...staviio ju par puta ali veÄinom je ili na polici ili u autu đJa sam kupio kacigu kad me grana opalila po nosu đ€
Kojih greĆĄaka?Ljudi jel netko primjetio novu stranicu od husqvarne?
Äini mi se da ima malih greĆĄakađ€![]()
Profesionalne motorne pile
Kupite profesionalnu motornu pilu marke Husqvarna. Sa svakim modelom dobivate snagu, performanse i dizajn koji oÄekujete od tvrtke Husqvarna.www.husqvarna.com
A da , sad vidim, tvoja je MK2, inaÄe nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .To je drugaÄij
Pogledaj tu pilu i mojuđtebi su iste?
To je to đja neki dan gledal da si kupim one kaj imaju i radio ugraÄene, kad se vozim sa raketom da muziku sluĆĄamđ
Ili one sa toki vokijem, kad sam gotov u ĆĄumi da javim ĆŸeni da skuha kavu.
Da, zaboravili su staviti 555, Mark II.Kojih greĆĄaka?![]()
Da sve pile koriste avionsku tehnologiju, al malo ko zna, al majstori ko ja znam to, nauÄim sve kad me nekaj zanima, hebeĆĄ moju zajebanciju po forumu, sad smo ozbiljni.avionska tehnologija?![]()
Pa nju isto imam par godina veÄđA da , sad vidim, tvoja je MK2, inaÄe nisam mislio umanjiti kvalitetu tvoje pile .
A, otkud sad ona 236......?