• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prijatelj nesmem to tu napisat jer su ovo husqvarna motorke🤭
A i neznam te modele, kad su sve iste iz 1948 i 2021godine😳zato husqvarna stalno dela na ljepoti i dizajnu, ja ih volim i gotovo, meni su prekrasne.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Da, ova 440 e sa slike od par postova prije, sad je nova cijena skoro 3500 kn.
Zato i pitam jer nisam skužio da li je mk2, kod Blaževića je 3141 za gotovinu, inače 3490

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
Kako vi radite sa pilama od 2.4 KS?

Ja imam prastaru Partner R421 65 ccm sa 4 KS iz 1980.g sa tiristorskim paljenjem, grijanom ruckom i macem od 51 cm i ne mogu si zamisliti da radim sa slabijom pilom
Ova mi je taman za sve i kad se raspadne za jos 42 godine :), onda cu gledati da kupim podjednako jaku.
Vi mozete sa 2.4 KS srusiti stablo promjera do 80 cm i ne gusi se pila?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A čuj sve ti stvar navike🙂
Ja nisam nikad rušil deblje od 40,50cm.
A imam volju sad rušit prek 80cm,malo me strah al moram probat da bi znal. 🙂

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ne znam
U čemu je razlika?
novija je serija, ne znam točno nisam baš upućen ali ako niš drugo čim promjene ime/broj/seriju onda barem i cjena bude druga, ali vjerojatno ima nekih preinaka.
Kako vi radite sa pilama od 2.4 KS?

Ja imam prastaru Partner R421 65 ccm sa 4 KS iz 1980.g sa tiristorskim paljenjem, grijanom ruckom i macem od 51 cm i ne mogu si zamisliti da radim sa slabijom pilom
Ova mi je taman za sve i kad se raspadne za jos 42 godine :), onda cu gledati da kupim podjednako jaku.
Vi mozete sa 2.4 KS srusiti stablo promjera do 80 cm i ne gusi se pila?
meni je najslabija 550xp, zapravo imam i jonsered 2234 ali sa njom u dvije godine nisam potrošio pol lanca, a i 550xp mi je uglavnom za orezivanje stabala u zadnje vrijeme

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Danas mi je ponuđena (rabljena) J2234 za cca 800kn...

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
S obzirom da je Husqvarna najveci svjetski proizvodjac motornih pila i kosilica, ja vjerujem u to i kazem da idem po Husqvarnu kad Partnerica umre.
Nadam se da to nebu tak skoro jer cijene su paprikaaa

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Jest da sam fan Jonsereda, ali kad pogledam rabljene strojeve po sajmovima, jedino se rabljene Stihlove pile prodaju cijele i funkcionalne. Husqvarne i ostale samo u dijelovima...Čudno, kaj ne?
Ili su tak dobre da duraju ili ih rabljene nitko i ne bi kupil???
Mora da je Stihl, uz sve mane koje ima, ipak broj 1. Kakvi su onda tek ostali???

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
Meni je serviser nahvalil Dolmara, da je to kakti neka Makitina marka ali da ima najbokji omjer snaga/tezina.
Ne poznam nikoga tko ima Dolmar i ne znam kakve su...

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
@ZJ mislim da novih i nema više u prodaji, prije godinu dana sam kolegi jednom naručio i kada je došla nije radila uljna pumpa, ovi rekli da ju pošaljemo nazad i da će nam poslat drugu ali izgleda da su zbog dugog stajanja sve imale istu grešku i povučene su iz ponude, a ta ako ti nije mala za 800 kuna mislim da nije pretjerano

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh