• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

frenky

Član
Tu od
22 Ruj 2011
Poruka
107
4d6f5d03.jpg

Evo ovo ti je ručica čoka.Kada digneš gore je čok,a kad spustiš onda gasiš pilu

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
na mojoj 372 xp nije tako samo sa desne strane ima rucicu za cok

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Kolega daj opiši način na koji pališ svoju pilu. Kolko ja znam na 372 se preko poluge čoka regulira među gas.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Skroz gore je zaug puni za hladnu a na sredini je kao polusaug i povišeni obrati.Ja imam isto na moji,probaj sa punog sauga polako pomicat ručicu prema dole i osetičeš na ručici da stoji i na polovini.Ja toplu palim na toj poziciji i kad upali spustim dole.

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
da, i kad vratiš čok polugas ostaje tako dugo dok ne stisneš polugu gasa

upravo tako,

koliko je meni poznato i 365 i 359 ima taj sistem dok ove manje hoby modeli imaju pumpicu i ovu crveno za čok i gašenje

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Evo 372xp,rucica coka se povlaci na desnoj strani.
zr36.jpg

igyv.jpg

@savoris jel tako uredu,sto se slika tice,kritika prihvacena.

Posljednje uređivanje:

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
gle nisam neki profi sumar ali me zanima na staroj 61 ff si potegnul cok i zablokiral gas i ona je super palila a ova nema tak pa tesko pali a stara je 3 mjeseca

Sa desne strane izvučeš polugu čoka povučeš starter par puta dok se ne javi,vratiš polugu unutra i gas NE DIRAŠ povučeš ponovno par puta,upali na visokim okretajima daš gas padne na ler i nauka završena,poslje paziš samo šta radiš sa pilom da ne završiš u crnoj statistici :icon_hang: Eto ukratko to ti je to.

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
Sa desne strane izvučeš polugu čoka povučeš starter par puta dok se ne javi,vratiš polugu unutra i gas NE DIRAŠ povučeš ponovno par puta,upali na visokim okretajima daš gas padne na ler i nauka završena,poslje paziš samo šta radiš sa pilom da ne završiš u crnoj statistici :icon_hang: Eto ukratko to ti je to.

zar 372 nema dekompresor:icon_scratch:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Trebala bi ga imat al tak je svejedno može ju Palit i bez uključenog dekompresora.
Njegova je najnovija XP i ima s druge strane polugu za cok od ove sa slike.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Pa mz-a 250ccm sam kresal s mukom al sam ga palil ko klinac.
Pa ako kresem 064 bez dekompresora onda ide i husky.
Stric je kupil nku sličnu i palil sam ju bez dekompresora nisam ni znak da ga ima dok mi ga ni pokazal.

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
dok MZ ne skužiš dobiješ nekoliko puta po nozi,, osobno dokompresor koristim stalno pa čak i MS 260, šta je je lakše je

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Ima, ja ga nisam koristio nikad,plavi gumbic na desnoj strani.
Koja je funkcija,lakse paljenje ili samo potezanje spage?

Posljednje uređivanje:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
@savoris jel tako uredu,sto se slika tice,kritika prihvacena.

Hvala lijepo na razumijevanju

Ja moju husku od 85 ccm palim bez dekompresora (jer ga ni nema) i to nije nikakav problem ali ipak moraš znati šta radiš da ne dobiješ po prstićima :icon_fU:

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
zar 372 nema dekompresor:icon_scratch:

Ima dekompresor ali je potpuno nebitan za paljenje a ja sam čovjeku odgovarao na pitanje sa čokom,dekompresor ko dekompresor samo olakšava povlačenje statnog užeta pa nisam ni mislio da ima potrebe to spominjat :(handshake):

senad75

Član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
64
Pozdrav veliki izletila mi je povoljno husqvarna pila 345 pa me interesuje dali neko ima iskuszva sa tom pilom netreba da radi svaki dan u šumi niti da obara velika stabla nego za povremenu upotrebu oko kuče i ponekad u šumu za manje drveče

Na vrh