• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
Kao i sto sam reko cjev od goriva,take simptome iste sam imo ja na 359 bila stara oko 5 mjeseci,i onda je super radila,prije toga i svjecicu promjenio,mebrane promjenio,i nakraju je bila cjev od goriva.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,901
Eto vidiš. Nije Husqvarna tak loša. Crijevo goriva je potrošni materijal. A pitanje je i koliko je agresivan naš benzin.

Mane, tvoja (starija H365) ima drugačiji motor od ovih novijih. Zato i je bila drugačija cijena.
 

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Stari je na proljeće uzel u motoreniju tu kod nas 359 staru liniju za 4320kn, tj 12 rata po 360kn. Bila je i nova linija u ponudi ali je Košir(gazda) sam ponudil staru liniju jer nova se još mora dokazati a stara je provjerena, a i ja sam sam bil za staru liniju jer ujaci imaju 2 več godinama na pilani i preživele su sito i rešeti i još duraju, tih par sto kuna razlike nije igralo ulogu!
Još da dodam ja budala se nisam sjetil kaj bi uzel na ujaka r1 i još bi tu prešparal, to mi je ujak tek poslje dok smo se razgovarali rekel.
Sent from my move 2 using Tapatalk 2
 
Posljednje uređivanje:

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,750
Preporucam gdje god je moguce koristiti "tygoon" crijeva, em je prozirno pa se sve vidi, em super dihta jer ne kruti sa vremenom.
Promjena membrana, ali i crijeva je neki standard u servisima i tu nema puno gruntanja. Na kraju krajeva nek kupac dokaze da membrana nije ispravna....
Kod tebe Karabaja ili je membrana pukla(uz kvalitetu moguce), ili skrutnula(ali ti je koristis cesto pa je manja mogucnost). Osobno mislim da je zacvikala relacija membrana, klackalica, iglica.
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
Gdje nabavljaš tygoon , neko žuto kakti silikonsko koje sam ja ugrađivao je dobro otvrdnulo , skoro kao obično bijelo prozirno ..i to na inpulsu , ne benzinu
 

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,750
Ovdje sam pred par godina kupio jednu dimenziju.
http://www.winko.hr/tag/tygon-crijeva-84034
Medjutim kako mi je receno da oregon rebrendira tygoon, jednostavnije mi je kupit u Motoreni Nedelisce. I to onoliko koliko mi treba i koje mi treba. Naime poprilicno je skupo za stvarati neku zalihu.
 

SavoI94

Član
Tu od
27 Tra 2013
Poruka
284
Pozdrav Husqvaši. Jučer stigla i u moj dom umjesto 038 koja je svoje dala..

Nadam se da će dostojno zamijeniti i služiti na mjestu konkurencije :drink:

DSC_0628.jpg


DSC_0627.jpg

Kako se pokazal ova pila?
Gdje se moze kupiti u HR?
 

Mr_Scorpio

Novi član
Tu od
5 Ruj 2013
Poruka
28
Kako se pokazal ova pila?

Nakon što su u Hrvatskoj prisutne sada već skoro dvije godine, a u kontaktu sam i s profesionalnim i s korisnicima koji je koriste privatno, za 560XP mogu reći da je kao rijetko koja pila do sada oduševila sve one koji rade ili su samo probali raditi s njom. Kod nas su se te pile počele prodavati godinu dana nakon što su puštene u prodaju na velikim tržištima, što je bila mudra odluka zastupnika jer su i te prve serije kod nas došle s već riješenim nekim sitnim dječjim bolestima koje su se pokazale u praksi u većim zemljama tipa Njemačke, Francuske, da ne nabrajam dalje. Auto tune funkcionira izvrsno, pila je vrlo kompaktna i ljude najčešće zapanji koliko snage ima. Mogu reći da je profesionalci obožavaju i koriste često umjesto 372XP jer nemaju dojam da ima manje snage, a osjetno je lakša. Imao sam prilike vidjeti gdje je čovjek koji je već naumio kupiti 390XP, nakon što je probao 560-ku rekao - to je to, i odlučio se ipak za nju. Svi bolji Husqvarnini prodavači u Hrvatskoj trebali bi imati prezentacijski model, pa ako te zanima samo isprobati - svrati do nekog od njih.
 

Mr_Scorpio

Novi član
Tu od
5 Ruj 2013
Poruka
28
Pravi si trgovac, nema sto...:(handshake):

Bez obzira što mi je posao vezen za tematiku, ne bih imao obraza, čak i ovako u anonimnosti, iznositi bilo kakve neistine ili išta u što se sam nisam osobno uvjerio i isprobao ili čuo iz prve ruke - direktno od korisnika. Ako netko na forumu ima 560-ku bilo bi super da napiše svoje dojmove. Mislim da se ne bi razlikovali od onog što sam napisao jer još do sada nisam vidio da bi ičiji dojmovi nakon što je isproba bili drugačiji nego oduševljenje.
:drink:
 

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
imao sam prilike isprobati 560 ...

fantastična motorka.. nije jako teška a snage ima na pretek ne guši se ni kad je jako opteretiš

točno mi je krivo kaj nisam uzeo kad sam kupio 359 al bila mi je malo skupa......

preporuka svakako
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
nekako kontam da je to amo početnio oduševljenje , nakon par sati svaka dojadi , preslaba je i preteška .xd
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Bog heroji evo denes kupil husku 353 staru 6 let ocuvanu za 1900kn,list 40 cm al mislim deti veceg.Vec sam malo skrenul(lagani znaci al ih dobro lecim znojom) od ovih kineskih gremlincica,nadam se da je to proslost ,kaj morem ocekivat od pile?:icon_pray::icon_anal:
 

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Očekivaj da nemaš potrebe za dužom,vodilicom.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,901
Dobra je to pila. Na Jonseredu je takva imala vodilicu 18" (45 cm) s lancem debljine 1, 5mm. Ja sam dal "skratiti" vodilicu na 38cm i "stanjiti" lanc na 1, 3mm.
 

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,750
Pametna stvar, to svima preporućam koji koriste pilu za kresanje. Si mjenjal i lančanik?
Jedino kaj ja nisam tada uspel nači lanac tih dimenzia sa punim dljetom. Ne znam kak je danas.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,901
He, he, pa kad sam ja pametan :icon_rofl:

Ne, netreba. Na pogonu je prsten, pa se on centrira sam. Tih 0.2mm ne znače nikaj.
Gospon Hajster mi ju je prodal i napravil po želji.

Pri meni i jena i druga pila vrlo malo rade, pa mi nije važna vrsta lanca.
Od kad imam ovu malu, postala je katica za sve. Lakša je, ima snage, pogotovo na maloj vodilici i tankom lancu, pa se velika rijetko i koristi.
 

Najnoviji postovi

Na vrh