al sigurno te neće zahebavat preko 30 dana jer ti oda mora dat novu...Garancija valjda od bilo kud iz EU, ali ima caka da te serviser može zajebavat jer ju nisi kod njega kupil pa mu se ne žuri ti ju složit, to mi rekel prijatelj iz Husqvarne.
De stavi link.Našao neki njemački on line shop husqvarna 550xp mark 2 za 580eur,cijene kod nas u hr 6400kn,razlika skoro 2000kn.
tak je dobra i predobra da ju je šteta i palitiRekel ti bum nekaj među nama, nemoj nikome reći 555 je najbolja pila kaj postoji 😉
Nemoj i ti nasjesti kao velika većina ljudi koji se zalete i popuste pod marketinškim uvjerenjima i trikovima kojima se služe proizvođači kako bi pridobili kupce i ostavili im što više novca. Zaobiđi tu 550xp i kupi si 545 mk2, i naravno da ćeš jeftinije proći. Ja ju imam godinu dana i naradila se pošteno za to vrijeme. Top preporuka!!!Husqvarna 550 XP Mark II Benzin-Kettensäge » online kaufen | roboexpert.de
Husqvarna 550 XP Mark II Benzin-Kettensäge günstig kaufen ⭐NEU ✔️Kostenlose Lieferung ✔️Ratenzahlung ⏩Jetzt bestellen!www.roboexpert.de