moja stara 371xp ima rezervar od oko 7 deci, i kad se dela, mahne 5 litri benzina prije nego ide doma...7 rezervara!...Meni osobno je na mojoj koja ima rezervar skoro litru taj rezervar za jedan dan puna kapa posla. Ajd, i dva bi okrenul dnevno, ali više baš i ne.
A gdje je brm, brm...?Jedina prava pila🙂
Ne nemaju nikakve pločice sve je normalno kao i kod drugih radilica, ako si negde video da imaju postavi sliku, ja tvrdim da nemaju to sam vidio.. Također ima i “stuffer plates”. Neznam kak se to veli na hrvatskom ali to su ploče koje smanjuju volumen u kućištu radilice.
Ovo što navodiš je u suprotnosti u odnosu na komentar koji si postavio gdje je obrazlozeno xp.X-Torq ima tzv. strato-punjenje, odnosno postepeno.
Zato imaju manju potrošnju goriva, čišći ispuh i boljeu momentnu krivulju (imaju momenta i na nižim brzinama vrtnje).
Sve nov(ij)e Husqvarna pile jesu X-Torq (545/550/555/560/565/572..) ali samo neke su XP.
Neznam da li misliš na majstore iz servisa ili inženjere koji dizajniraju stroj? Sve informacije su sa Husqvarnine službene stranice. Sad da li oni lažu na svojoj službenoj stranici ili kaj - neznam.Bojim se da ovi iz Husqvarne ne prate forum, jer tu tolko toga ima a da oni to ni neznaju, a oni ih delaju. 🤭