Gledaj tu postoje razlike i one se prepoznaju. Kažeš nema dizni. Ne prijatelju tu imaju dizne a nema podešavanja diznu, nema vijak diznu. To su razlike koje su prepoznatljive ko ih može prepoznat. Razvojem karburacije se kretalo od tipične vijak dizne, pa vremenom konbinacija kalibar i vijak dizne u jednom karburatoru. Vremenom se radilo da se postavi kalibar dizne i podesiva (vijak) koja ima blagu regulaciju, i čiji vijak je bio slijepi. Znači samo odgovarajući alat za štelanje dizne. Sobzirom da se u praksi ovo pokazalo kao dobro rešenje zbog nekih razloga sad se rade karburatori sa kalibar diznom, nema štelanja naknadnog. Znači kako je fabrika naštelala to tako funkcioniše. Automatska regulacija pa da i rad menbrane je automatski podešavanjeAuto tune nije automatsko punjenje nego automatska regulacija karburatora. Ako kažeš da je to marketing, na koji način se onda štela taj karburator pošto nema L, H, T/LA dizne?
@Kupljenec Dužan si janjetinu negde…Evo sad za sve nevjerne Tome. Iz Husqvarninog radioničkog priručnika za 545 i 550xp mk2. Jel ima razlike?
Svaka čast.moja stara 371xp ima rezervar od oko 7 deci, i kad se dela, mahne 5 litri benzina prije nego ide doma...7 rezervara!...
onda mi je zbilja dost...a ne jen il dva, pa nebum 100 put išal u šumu... 🤭
Moje izvinjenje, tu i tamo pogledam po nešto na ovaj podatak nisam naišao nikako.Evo sad za sve nevjerne Tome. Iz Husqvarninog radioničkog priručnika za 545 i 550xp mk2.