• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
249
Jooj, tog tipa sam zval prosle godine za 372xp... Ima još jedan oglas (isti broj moba... drugo korisničko ime). Navodno strojevi novi s garancijom, a cim pitate za tu garanciju i papire odmah mi poklopil slusalicu...

HUSQVARNA 572 XP PILA NOVA

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ova druga je spremna za vitrinu ;)
Vidiš da nema ni vodilice :hahah:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni se 585 sviđa jako, mislim da za moje potrebe stvarno neteba bolje.
Znači to bi bila samo za rušenje.
Jer nemreš to ni celi dan nositi, tu težinu.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ja sam od njega kupio 572xp,prije neki 17 mjeseci. Dao mi neku garanciju. Ja platio ju 6200,reko kud puklo da puklo. Evo motorka bez greske. Odnio ju kod frenda u ovlasteni servis, serijski broj uredan,prizna se garancija u hr. Toje nekinsverc komerc iz ceske,kolko sam skuzio. Uglavnom naradila se i dalje radi.

Ante23

Aktivni član
Tu od
9 Lip 2018
Poruka
703
Pozsrav, kak
Ako malo obratis paZnju,kuciste zprijeda i auspuh im izgledaju identicno...Uglavnom,ja sam svoju malenu isprobao i radi posao,i to dobar!O razlici u tezini u odnosu na 365 da ne govorim😃Samo nemoj da neko pogresno shvati😃

A kaze coek po dizajnu isti,ja jos procitao i ne vezem....sory
O si zadovoljan sa husquarnom 120ii?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Jučer nakon 15 godina rada bez greške iznevjerila me moja 137-ica.
Danas zvao majstor i kaže da treba kompletan drugi motor. Netom prije nego se ugasila nešto je zazvonilo u njoj i samo je stala. Popravak sa zamjenskim djelovima 800 kn sa org 1500 kn. Zamjenski su takve kvalitete da ide jača mješavina i kako mi reče da ju ne bi baš trebal forsirat u radu.
Da stavljam orginal mislim da baš i nema svrhe jer za 2000 kn imam novu iz dućana te snage. Jača mi ne treba jer imam još 365 koja odrađuje teške poslove.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
A kaj drugo, ova se kod mene naradila poprilično. Dva mača je poderala i lanaca nisam ni brojao.
Taman sam kupio prošle godine novi mač i sad nema dugo lanac. Gledam nešto da bi uzeo a da to paše na tu novu.
Vidjet ću sutra po dućanima šta se nudi.
Gledao sam malo po netu Hq 135 mark ll, izbacilo mi 150 i tak. Nešto opet oko 2 ks mi je dosta.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja upravo trošim drugu vodilicu a i neki dan kupil novi lanc za nju. Al mislim da i lančanik moram novi kupit. Pa mislim da je u toj klasi 135 mk2. Opet ona 130 je preslaba.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
pitanjce

trebam lanac za 555. Gore je orig, onaj x-cut. Znam da se pričalo da ima neka bolja vezija lanca ima netko neku preporuku il da kupim isti takav....

Rezala je trupke koji su šlajsani po pijeku pa je lanac sav stučen a već je i deleko izbrušen...

Najnoviji postovi

Na vrh