• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
581
Iz mog skromnog iskustva od pile je još važnije jeli lanac dobar i oštar. I najbolja pila sa tupim lancem je gora od najgore sa oštrim lancem. Stihl ili Husqvarna kako ko voli. Meni je narančasta srcu draža ☺️

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
544
Ako već hoćeš onda uspoređuj pile iste ili barem približne klase, recimo ovu Hq sa ms 362 koja je 0,8 kg lakša, 0,3 ks slabija i nešto preko 2000 kuna skuplja,

sa 261 usporediš 550xp
sa 661 usporediš 592xp...i tak dalje :)

Kao osobno ja ti odgovaram jer ne želim biti zloban, ne postoji niti alfa niti omega, razlika je samo u tome što kome bolje paše i tko što gleda na pili, ja kupim ono što mi se svidi na prvi pogled i do sada nisam požalio ma da nemam loše riječi za stihl.

Kao husqvarnaš sa mrvicom zlobe, da stilaše zagrijem u ovo hladno jutro bih ti odgovorio:Stihl je vrh...onome tko nije probao bolje :) :ppozdrav:

Btw, gdje se nađe ms261 za 6700 kuna?:unsure:
Pila sa dostavom 5200 bez vodilice i lanca jer je rođak htio 45cm . Platio je vodilicu lanac oko 500kn i dodatnu kandžu oko 80kn. 261c.

Prilozi

• IMG-20221211-WA0000.jpg
    IMG-20221211-WA0000.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 38

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
544
Čestitam na kupnji od nje netreba ništa jače za nas povremene korisnike. Sad još uzet 550 XP i onda je to to.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,249
Ajde molim vas da ne inficiramo baš svaku temu , pogotovo one o motorkama.

Znači tema huskvarna , čovjek napiše bilo šta o njoj i odmah se drugi javlja a bolji ti je stihl i tema se pretvori u trolanje koje apsolutno ne vodi nikuda. Isto tako i u stihl temi.

Ajte molim vas da se držimo teme , imate slobodnu diskusiju o pilama i tamo se nadmudrujte koliko vam volja , zbog toga je i otvorena da se ove tematske pokušaju zaštititi od spamanja i trolanja.

Ajd molim vas po treći put jer ako budemo (moderatori) čistili temu stvarno u njoj neće ostati mnogo postova a i ono što ostane biće nepovezano i nemoguće za praćenje čitaocima koji bi nešto da nauče.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,737
Uf prava dužina, volio bih probati s takvom raditi al kod nas nema baš takvih drva.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
@jocc nema ni kod mene bas ali ipak nađe se, uzeo sam ju vise ako bih si prorezao neki panj za stol ili tako nesto nego dto cu raditi drva sa njom.

@Lee Champa da, viđao sam i ja gdje imaju drsku na vrhu vodilice, a viđao sam i gdje stave dvije pile na jednu vodilicu, ali to su bas enormne vodilice, mislim da preko 2 metra, a takva su i stabla

Najnoviji postovi

Na vrh