Prijatelju. To je nova mi dosla. U kutiji. To sam narucio kod frenda sta ima stihlov servis u pz. Ja mu pokazo koju ocu husq i on u pon narucio NOVU od jednog trgovca dosta hvaljenog tu na forumu. Ovi poslali stari model 2018 god. Nisam htio uzet,ovaj reklamiro i vratit ce ju. Toj po meni bilo APPŠteta, tužno. Ko zna kroz kakve je torture prošla ta pila Taj koji je radio sa njom, sigurno ju nije kupio.
A mislim da imam shemu za uzet ju povoljno sutra. Jel ok?
Znam da će me sad napasti sa svih strana ali... Život me naučio da povoljne sheme nikad nisu povoljne.Evo. Sutra il preksutra dolazi pila. Matematika vise neg solidna. 330 eur i 5 m drva dao.
5 m drva je 300 eur. Dakle 630 eur ispada. I toj to. Malo.rabat i ide to. Pa 572 xp sam prije 2 god platio cca 6530 kn. Racun garancija. Sve ok. A vidt cu sta ce bit u pon ili utorak kad dojde kak treba. Ako dojde.Znam da će me sad napasti sa svih strana ali... Život me naučio da povoljne sheme nikad nisu povoljne.
Ne bi ulazio u detalje, niti o kojem se to hvaljenom serviseru/ovlaštenom pridavaču radi... Ali tog koji motorku od cca 780e prodaje novu za 330e i 5 m drva ne bi shvatio ozbiljno...
Na taj način se ne trguje NOVOM robom.
Nije ni čudo da piški ulje...
"Čist račun, duga ljubav!"
Lp