• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,304
Danas mi paket došel, nova vodilica, lanc, ulje za lanc i 5 litri aspena🤘🇸🇪
Lanc je bil gotov, a vodilica zguljena, i to me frkalo najviše ak bu to ko videl, ovak je novo i slobodno gleda ko oće👍🇭🇷🍻
Jer ljudi ko ljudi, kaj mi treba kaj da ko veli da mi zguljena vodilica😷🤠
Ma sve mora biti po peesu.
Sve made in Sweden 🇸🇪🇸🇪
Tehnika broj 1.

Sad opet mogu bezbrižno delat u šumi na rušenju gacije.
Mogu pilit do milje volje, ne zagađujem niš sa aspenom, ptičice pjevaju, srnice paseju, ma milila kad ne šteti nikome, a još i ne haba pilu. ✌️🇸🇪🙂

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,061
Danas mi paket došel, nova vodilica, lanc, ulje za lanc i 5 litri aspena🤘🇸🇪
Lanc je bil gotov, a vodilica zguljena, i to me frkalo najviše ak bu to ko videl, ovak je novo i slobodno gleda ko oće👍🇭🇷🍻
Jer ljudi ko ljudi, kaj mi treba kaj da ko veli da mi zguljena vodilica😷🤠
Ma sve mora biti po peesu.
Sve made in Sweden 🇸🇪🇸🇪
Tehnika broj 1.

Sad opet mogu bezbrižno delat u šumi na rušenju gacije.
Mogu pilit do milje volje, ne zagađujem niš sa aspenom, ptičice pjevaju, srnice paseju, ma milila kad ne šteti nikome, a još i ne haba pilu. ✌️🇸🇪🙂

Odličnu praviš mjesavinu 1 lanac: 1 vodilica.

Najnoviji postovi

Na vrh