• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,432
danas sa mobom slikane na poslu, RO i GPRO: opremilo ih je mojih ruku djelo, profesionalno se bavim poslom za koji sam se školovao-školovani majstor :

majstor nije zabušaval ni na jednom poslu od ovih kaj je prikazano na fotkama, kak bi rekla jedna moja poznanica: ili je.i ili ostavi i idi drugdje zajebavat 😅 🤣 😂
Svaka čast majstore, ja nebi ni blizu znal takav posel napraviti.

Ali, siguran sam da bi znal nekaj još na to nadodati, vidim da ima prostora, malo ali uguralo bi se.

A onda kad bi negde nekaj zgorelo vrnul bi na staro i tražil tebe da mi daš garanciju ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,432
ja nisam počeo diskusiju u stilu "Ad hominem"
Ja ti stvarno neznam kaj znači taj Latinski izraz, ali sam uspel izguglati da postoji i ad populum.
Mislim da smo bliže tom nego onom drugom.

Mene stvarno nemaš za kaj mrzeti, moja jedina greška je kaj nisam glupan stavil pod navodnike.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,432
Adj' pusti to.
Poznam Vas obojicu (istina, Muhu znatno dulje) i otprilike znam kak tko funkcionira.
@MUHA ti je na svoj način dočaral pogled z njegve, majstorske mehaničarske, perspektive, a koliko ga poznam, siguran sam da nije bilo ad hominem, već malo sarkastično, uz puno zafrkancije.

Probaj se postaviti v "njegve cipele" ali u tvojoj struci da ti netko dojde sa sličnim zahtjevom. Zaključil bi sam da te netko "brije na suho", kak je on slikovito opisal.

Niti branim niti kudim tebe i/ili Muhu... Samo molim da se malo stane na loptu i da se nastavi u pozitivnom ozračju.
Nema nikakve potrebe da staješ na moju stranu.
Ja se u svom poslu znam snajti sam, a kaj se mene tiče garanciju mu mogu dati doživotno.
A Isto tak mu ju mogu ukinuti ako se pozovu na to da nije stručno upotrebljaval uređaj koji je kupil.

Nema dugo kupim glavu motora i na računu stoji da garancija vrijedi ako ju ugradi i izda račun za to servis.
Mamicu vam kušuvam, pa ja sam glava ugradil više nego ste ih vi prodali.
Hočem reči, ovisi kak pokucaš na vrata prije nego ih otvoriš.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,394
Trudim se biti neutralan.

Ne stajem na tvoju stranu niti te branim. Opisano je moje viđenje i način na koji sam sam shvatil tvoju poruku (upis).

Najnoviji postovi

Na vrh