• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,378
Danas mi paket došel, nova vodilica, lanc, ulje za lanc i 5 litri aspena🤘🇸🇪
Lanc je bil gotov, a vodilica zguljena, i to me frkalo najviše ak bu to ko videl, ovak je novo i slobodno gleda ko oće👍🇭🇷🍻
Jer ljudi ko ljudi, kaj mi treba kaj da ko veli da mi zguljena vodilica😷🤠
Ma sve mora biti po peesu.
Sve made in Sweden 🇸🇪🇸🇪
Tehnika broj 1.

Sad opet mogu bezbrižno delat u šumi na rušenju gacije.
Mogu pilit do milje volje, ne zagađujem niš sa aspenom, ptičice pjevaju, srnice paseju, ma milila kad ne šteti nikome, a još i ne haba pilu. ✌️🇸🇪🙂

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,070
Danas mi paket došel, nova vodilica, lanc, ulje za lanc i 5 litri aspena🤘🇸🇪
Lanc je bil gotov, a vodilica zguljena, i to me frkalo najviše ak bu to ko videl, ovak je novo i slobodno gleda ko oće👍🇭🇷🍻
Jer ljudi ko ljudi, kaj mi treba kaj da ko veli da mi zguljena vodilica😷🤠
Ma sve mora biti po peesu.
Sve made in Sweden 🇸🇪🇸🇪
Tehnika broj 1.

Sad opet mogu bezbrižno delat u šumi na rušenju gacije.
Mogu pilit do milje volje, ne zagađujem niš sa aspenom, ptičice pjevaju, srnice paseju, ma milila kad ne šteti nikome, a još i ne haba pilu. ✌️🇸🇪🙂

Odličnu praviš mjesavinu 1 lanac: 1 vodilica.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
869
I jedan video kojeg moram kao ambasador napravit. 🇸🇪🇭🇷✌️🤘👍🙂🍻🥂

Kakva ljepota, elegancija, kakve boje, i nije to samo lepota....
To je izdržljivost, snaga, pouzdanost i moć....
Pomno izabrani strojevi, alati.....
Za siguran , pouzdan i dugotrajan rad....
Najviše od kvalitete što danas svijet poznaje, a siguran sam i još mnogo, mnogo godina......
Ljepi pozdrav Kapetanu, vidi se da imaš smisla za dobro i kvalitetno a i oku ugodno.....
Samo nastavi dalje tako......:)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,378
Bez alata nema zanata🇸🇪✌️🙂
Ja se polako pripremam za šumu sutra, navinul bum vekericu u trifrtalja6, ak bu megla bum malo počekal. Nemrem po megli baš iti 🙂
Ali raketu bum vužgal nek dela i nek se lepo zagrije.
Ja si još moram po friški kruh iti hjutro, jeger,tirolsku od gavrilovića sir, sirutku, sok pepsi i mirindu, banane,pljuge, čokoladni puding,mačmalouv, bučino ulje za bažulj šalatu kod prijatelja podići.
Pila i gorivo i ulje su spremni već sad.
👇👏🤝

Još baš se veselim šumi, koje to opuštanje i odmor.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,006
To imaš još ono ulje za lanc kaj sam ti ja pripomogel oko nabave i dostave ili si ono več sprašil?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,328
Ja si još moram po friški kruh iti hjutro, jeger,tirolsku od gavrilovića sir, sirutku, sok pepsi i mirindu, banane,pljuge, čokoladni puding,mačmalouv, bučino ulje za bažulj šalatu kod prijatelja podići.
Majketi, taj tvoj odlazak u šumu košta više nego metar drvi:eek:

Najnoviji postovi

Na vrh