• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,409
Na proljeće stara 137 ide u zasluženu penziju 🇸🇪✌️
Hvala joj na svemu.
Veliko joj hvala.
Ide na policu i zasluženi odmor.

Zamjena bude.
👇

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,938
Ma šta si ti uradio. Napravio si glavobojlu pilama, stavi si ih da im propuh ispiri glave. Ako to vide iz predstavništva dobićeš notu loše saradnje.
Onda im zaprijetim ovime kako je kolega lijeskakc rekao 😁
Ali zato mu nikada nije kasno da pređe na Stihl. Oni ne prigovaraju.:ppozdrav:
tko zna, 592 mi je postala premala a 3120 se ne da nabaviti više u hr...jedino rješenje je ms881...ili Holzforma 888, tako da ništa nije nemoguće

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
589
Onda im zaprijetim ovime kako je kolega lijeskakc rekao 😁

tko zna, 592 mi je postala premala a 3120 se ne da nabaviti više u hr...jedino rješenje je ms881...ili Holzforma 888, tako da ništa nije nemoguće
3120 je sporija od 592. Ako si je planirao za pilanu nije dobra. Nakuplja piljevinu na dugačkim vodilicama i ne stigne je dobro izbaciti
Za 881 ne znam kako se ponaša i kako radi

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,106
Vidim da onaj Belko na You Tubeu koristi Stihl 881 za pilanu i vodilice valjda preko 1,5 metra. Koristil je i Holzformu, ali mi se čini da mu se nije dobro pokazala.

Najnoviji postovi

Na vrh