Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,024
Neko dela,neko se kurči 👍to bi već povlačilo neku dozu odgovornosti i ozbiljnosti, nije to za mene
Neko dela,neko se kurči 👍to bi već povlačilo neku dozu odgovornosti i ozbiljnosti, nije to za mene
Ma šta si ti uradio. Napravio si glavobojlu pilama, stavi si ih da im propuh ispiri glave. Ako to vide iz predstavništva dobićeš notu loše saradnje.
Onda im zaprijetim ovime kako je kolega lijeskakc rekao 😁Ma šta si ti uradio. Napravio si glavobojlu pilama, stavi si ih da im propuh ispiri glave. Ako to vide iz predstavništva dobićeš notu loše saradnje.
tko zna, 592 mi je postala premala a 3120 se ne da nabaviti više u hr...jedino rješenje je ms881...ili Holzforma 888, tako da ništa nije nemogućeAli zato mu nikada nije kasno da pređe na Stihl. Oni ne prigovaraju.![]()
Nemam, imam 592
3120 je sporija od 592. Ako si je planirao za pilanu nije dobra. Nakuplja piljevinu na dugačkim vodilicama i ne stigne je dobro izbacitiOnda im zaprijetim ovime kako je kolega lijeskakc rekao 😁
tko zna, 592 mi je postala premala a 3120 se ne da nabaviti više u hr...jedino rješenje je ms881...ili Holzforma 888, tako da ništa nije nemoguće