• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

dreger

Novi član
Tu od
19 Svi 2012
Poruka
22
Pozdrav
imam ponudu za jednu 357xp,polovnu ,kaze u dobrom stanju,kompresija odlicna itd.dali vredi to uzimati,kakva je u sustini ko je ima ili je radio sa njom neke vrline a i mane
hvala

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,014
za prve serije je problem da se ne dobi bat. dalje je samo kaj je radil vlasnik s njom. po meni bolja od ovih starijih pila.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,182
Pozdrav
imam ponudu za jednu 357xp,polovnu ,kaze u dobrom stanju,kompresija odlicna itd.dali vredi to uzimati,kakva je u sustini ko je ima ili je radio sa njom neke vrline a i mane
hvala
Imam ju ja već godinama. Pila je jako dobra, barem prema mojim kriterijima i potrebama. Baš ju koristim ovih dana puno, a Stihlovke odmaraju.

Najnoviji postovi

Na vrh