• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

dreger

Novi član
Tu od
19 Svi 2012
Poruka
23
Pozdrav
imam ponudu za jednu 357xp,polovnu ,kaze u dobrom stanju,kompresija odlicna itd.dali vredi to uzimati,kakva je u sustini ko je ima ili je radio sa njom neke vrline a i mane
hvala

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,014
za prve serije je problem da se ne dobi bat. dalje je samo kaj je radil vlasnik s njom. po meni bolja od ovih starijih pila.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,185
Pozdrav
imam ponudu za jednu 357xp,polovnu ,kaze u dobrom stanju,kompresija odlicna itd.dali vredi to uzimati,kakva je u sustini ko je ima ili je radio sa njom neke vrline a i mane
hvala
Imam ju ja već godinama. Pila je jako dobra, barem prema mojim kriterijima i potrebama. Baš ju koristim ovih dana puno, a Stihlovke odmaraju.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,091
Prema podatcima zapremina je 56cm2, snaga 3,2kw i brzina lanca 21,4 m/s, tezina 5,5 kg. Prema ovim podatcima ozbiljna motorka. Ove motorke prema zvuku ne daju da imaju ozbiljnu brzinu rezanja.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,091
Najrelevantniji podatak o težini je bez opreme i prazna. Zavisno od proizvodjača vodilice mogu imati velike razlike u težini ako su iste dužine a mogu se montirati i razne dužine, tako da bi se onda moralo puno kalkulisati. Ovako imaš tezinu i ko želi usporedi sa drugim.

Najnoviji postovi

Na vrh