Ghost
Iskusan lik
- Tu od
- 10 Ruj 2021
- Poruka
- 1,978
Ti tak ružan uz takvu ljepoticuDa taj sam
Ma lijep si kad kacigu staviš na glavu😉uz to što sam ružan kako je i @ZJ primjetio 😅
Nataša je predivna osoba, uvijek nasmijana, uvijek ljubazna, korektna, profesionalna, meni jako draga prijateljica, prijatelj kakvog bih poželio svakome da ima u svom životu, to sad govorim bez ikakve zajebancije.Nataši nije silazio osmjeh sa lica kada te vidjela.![]()
i eto opet njega sa niskim strastima 😂 😂Pa ni ni čudo...koliko joj je novaca ostavil![]()
![]()
Ne bi se štel mešati, ali da si došel sa jednim buketićem to bi onda bilo to. Ne kaj ne bi nego kaj bi.💐💐💐Nataša je predivna osoba, uvijek nasmijana, uvijek ljubazna, korektna, profesionalna, meni jako draga prijateljica, prijatelj kakvog bih poželio svakome da ima u svom životu, to sad govorim bez ikakve zajebancije.
i eto opet njega sa niskim strastima 😂 😂

U pravu si, hvala na savjetuNe bi se štel mešati, ali da si došel sa jednim buketićem to bi onda bilo to. Ne kaj ne bi nego kaj bi.💐💐💐

I čokoladu😉Ne bi se štel mešati, ali da si došel sa jednim buketićem to bi onda bilo to. Ne kaj ne bi nego kaj bi.💐💐💐