• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,971
Hvala kolega.
S obzirom koliko sam ja talentiran i koliko se neprirodno osjećam u ovakvim situacijama, (uz to što sam ružan kako je i @ZJ primjetio 😅 )mislim da je sve u svemu ispalo odlično. Da je nešto slično odrađeno u šumi...to bi već bila druga priča 😁

Što se pile tiče, u ovoliko koliko sam ju uspio probati ja sam iskreno oduševljen, da li jest ili nije bolja od ms400 stvarno ne bih htio ulaziti u neke dubiozne rasprave. Svatko sebi kupuje ono što može, ili želi ili mu treba i svakom je svoje najbolji izbor. Iskreno, ms400 mislim da nisam niti vidio u živo(možda ovlaš u trg na polici) Inače sam mišljenja da su i jedno i drugo vrhunski brendovi i da tu odlučuje samo i isključivo osobni izbor...i to poštujem maksimalno.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,971
Nataši nije silazio osmjeh sa lica kada te vidjela. (y)
Nataša je predivna osoba, uvijek nasmijana, uvijek ljubazna, korektna, profesionalna, meni jako draga prijateljica, prijatelj kakvog bih poželio svakome da ima u svom životu, to sad govorim bez ikakve zajebancije.
Pa ni ni čudo...koliko joj je novaca ostavil ;) :ROFLMAO:
i eto opet njega sa niskim strastima 😂 😂

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,620
Nataša je predivna osoba, uvijek nasmijana, uvijek ljubazna, korektna, profesionalna, meni jako draga prijateljica, prijatelj kakvog bih poželio svakome da ima u svom životu, to sad govorim bez ikakve zajebancije.

i eto opet njega sa niskim strastima 😂 😂
Ne bi se štel mešati, ali da si došel sa jednim buketićem to bi onda bilo to. Ne kaj ne bi nego kaj bi.💐💐💐

• Like
Reactions: H&S
Na vrh