B
branko
Guest
cini mi se da je ova na co2 te mi se dopadaju preslabe su, jedino ako nije tkzv. fixed barel pa ima otraga pumpu. sad pregledal malo na netu , to mi je ful preskupo, ali je dobra jedino malo preteska.
abrkili kaže:čovječe pa to je mitraljez,a ne zračnica...ajd ratarko,reci kako si ih utamanio tako brzo,jer ih i kod mene ima,čudo jedno...
pa i ova moja, isprobano na domacem zecu koji je trebao za paprikas i to na 40 metara (ali je bio vezan)Kažu ljudi koji imaju tu zračnu pušku da propuca zeca kao od šale
za to ti je najboli stari auto koji trosi dosta ulja, poslije koji prezive izlaze van kao pijaninabiješ alkaten cijev u auspuh od traktora i drugi kraj u rupu i nadereš gas....
abrkili kaže:e kod nas sam čuo ovakve načine:
-naliješ benzina u rupe i zapališ,i netko sa strane čeka sa mitraljezom...
-uhvatiš jednog i zarežeš mu kože na vratu i naspeš ljute paprike i oni svi pobjegnu,valjd od straha,ne znam..
-ili uhvatiš jednog i izgladniš ga,pustiš ga i on grize ove ostale i svi se počnu grist... :shock:
-nabiješ alkaten cijev u auspuh od traktora i drugi kraj u rupu i nadereš gas....
baca Iva kaže:Prije par tjedana sam prošo kroz Veliku Kapelu, a imam i jednoga prijatelja iz Kapele s kojim sam jesenas išo u Staru Kapelu. Oduševljen sam onim mirom i divnom prirodom. U lipom kraju živiš, bajo! Pod tim sam dojmom napiso i jednu pjesmu koju če, nadam se, uskoro svirati dobri tamburaši.