Dok god je mercedes, nemas brige, a to sto majstor prica, objesi macku o rep, jer "majstor" OCITO nije vozio bilo koji drugi traktor osim toga i prica pizdarije...
Mozda ima vecu vucnu silu, jer je tezak ko dva massey-a, pa zato, al sto se snage motora tice, majstor prica gluposti...
Velika boljka tih traktora je slab diferencijal. Kad jace otpustas kvacilo pod teretom, to jako lomi diferencijal, Recimo kad se s tanjuracom zaletis, pa ju naglije spustis u zemlju, to neki traktori mogu podnijeti, dok ovaj bas i ne...
Meni jedini poznati lijek ovome problemu je montiranje konusno-tanjurastog para sa starijih JD traktora i tad svi problemi s ovim traktorom nestaju. malo paznje prilikom rada i ici ce bez problema.
Da se razumijemo, iskustva s ovim traktorom nemam nikakvog, ali znam da svaki IMT jaci od 5136 pati na diferencijal, i da se tu treba obratiti malo paznje a sve ostalo kao takvo je neunistivo na njima...
Sto se video clipova tice:
naljepnica je najjaci dio traktora
a sto se tice brzine od 50km/h ne znam na koju si to foru izmjerio, al taj traktor toliko ne moze ici. Ide cak i sporije od 40km/h, a to se i vidi koliko "brzo" prolaze crte na cesti...
Sve u svemu, samo polako s njim i radit ce on dugo dugo...