• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,562
Samo sam očistio sa razrijeđivačem, od crne došla smeđa.
Izgleda kao da je napravljena od kože.

IlijaIćo

Novi član
Tu od
23 Ožu 2025
Poruka
1
Pozdrav braćo, pre par dana sam sklopio imt 533 stavio novi motor u isti, na lijevku za uljevanje ulja, tj na cepu imaju kapljice vode, kao i na mjeraču poneka se vidi, takodje na glavi motora (do volana strana) na jednom mestu vidi se kapljica vode, koja izlazi, veoma sporo ali opet ide. Ugl stavljen je novi dihtung i nova glava takodje, ali eto.
Hvala unapred ekipa.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,180
Par pitanja:
Da li koristiš vodu ili antifriz?
Ako koristiš antifriz, lizni tu kap vode i vidi jel slatka. Ako je slatka, curi antifriz.
Ako koristiš vodu, dooobro ugrij traktor, radi nešto par sati s njim da se motor posusši i ugrije pa onda pogledaj ima li vode.
Voda izlazi na glavi ili na poklopcu ventila?
Da li nivo ulja raste, a vode/antifriza pada?

Naprijed kod remenice radilice s donje strane ima jedno crijevo koje služi kao odušak od ulja gdej izlaze uljne pare.
Da li tu kapa voda povremeno? Ako da i ako koristiš antifriz, lizni pa javi da li je slatko.

Vjerujem da bi rađe liznuo nešto drugo, ali ovaj put moraš kapljice ;)

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,180
Pozdrav zanima me koja se freza pokazala dobra za traktor IMT 539?

Imam Frezu Victory X iz Auto Horvata širine 165 cm.

Traktor je IMT 533 i radi s njom bez problema. Ne guši se u normalnom radu a iza nje ostaje pijesak.
Pokriva cijeli trag traktora.

Najnoviji postovi

Na vrh