Ja imam takvu kocku na 539 i radim s vanjskim cilindrom na prednjoj hidraulici,ona je za to super jer zadnje poluge mogu ostat u kojem položaju želiš,ali kako je moja klipnjača na cilindru fi 40 mm,tako je jako teško odredit visinu jer stalno pomalo ili diže ili pada,moje mišljenje je zbog tog da je mali promjer i da je razvodnik malo neprecizan,sad ako netko zna objasnit slobodnoKada bi ugradio ovu kocku, kako bi se onda radilo npr. sa beračem, dali bi onda upravljao sa hederom na beraču sa onom kuglicom kao što inače se upravlja iza sa polugama? ako neko može pojasniti. Dali to onda funkcionira kao kada dižem iza hidraulik do željene visine pa se zaustavim i tu stoji ili ipak bi drugačije funkcionirao heder na beraču?
800kg na krajevima poluga nije isto kao i 800kg tereta. Masa priključka jako ovisi o udaljenosti njegovog centra mase. Laički rečeno, zavisno koliko je priključak daleko iza krajeva poluga. Rekel bi da je to negdje do 300kg mase.Trebam malu pomoć. Koliku težinu može dići imt 539 na zadnjim polugama a da ga ne počne vagati, tj. da mu se ne počne dizati prvi kraj. (npr. kad bi dizao malčer, kolika bi mogao biti max. težak ? )
hi hiNe znam zakaj opce to kupuješ tak skupo. Kaj fali starom filteru??? Jel neispravan ili kaj???