• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Tu od
20 Sij 2016
Poruka
76
Neznam kakav je, al uglavnom nis nevdim..racunao sam da primjenim desna stakla komplet i desno dolje i ovo na vratima i doslo mi oko 600kn

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

puky

Član
Tu od
16 Svi 2013
Poruka
232
Jel oduvjek tako bijelo ili je pobjelilo?

Poslano sa mog GT-I8260 koristeći Tapatalk

Ivan533

Član
Tu od
19 Velj 2016
Poruka
253
Dali bi moj 533 73.godište,prije godinu dana rađena full generalka mogao vući sjetvospremač 2 metra sa duplim valjcima iza za ravnanje i usitnjavanje zemlje ?

Qwey

Novi član
Tu od
11 Ožu 2016
Poruka
7
Imam jedno pitanje, sigurno netko zna odgovor. Imam IMT 539 i na alsfaltu mu trese prednji kotač. Kako riješiti taj problem. Hvala na odgovoru .

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Dali bi moj 533 73.godište,prije godinu dana rađena full generalka mogao vući sjetvospremač 2 metra sa duplim valjcima iza za ravnanje i usitnjavanje zemlje ?

Jako teško za ozbiljnu pripremu...

Ivan533

Član
Tu od
19 Velj 2016
Poruka
253
Skini kotač,skini rukavac pa pogledaj kakav je ležaj a usput pogledaj kakva ti je spona na toj strani. I ja sam imao taj problem,sve skinuo dolje i pregledao sponu kad ono ima lufta na njoj,promijenio ju i sad je ok

Jako teško za ozbiljnu pripremu...

Sad na proljeće ću posudit pa isprobat da vidim jel ima snage za njega,ako da onda ću uzet,to ili neku drljaču 4krilnu a rotorima iza....:icon_e_wink:

Posljednje uređivanje od moderatora:

Qwey

Novi član
Tu od
11 Ožu 2016
Poruka
7
Skini kotač,skini rukavac pa pogledaj kakav je ležaj a usput pogledaj kakva ti je spona na toj strani. I ja sam imao taj problem,sve skinuo dolje i pregledao sponu kad ono ima lufta na njoj,promijenio ju i sad je ok

Ivan533 ,podigao sam ga, nema previše lufta ni na sponi ni rukavcu, kad stavim nogu na sponu prestane trest. Neki mi kažu da treba mijenjati cijeli volan , da ima luft na pužu. Sada ga znaj. Hvala ti na odgovoru.

Ivan533

Član
Tu od
19 Velj 2016
Poruka
253
Staviš nogu na sponu i prestane trest isto ko i kod mene,ja sam promijenio komplet spone s te strane i sad je milina,ne trese više a prije čim dođem na asfalt uhvati neku neravninu i odmah počne bacat

Qwey

Novi član
Tu od
11 Ožu 2016
Poruka
7
hvala ti na odgovoru, promjeniti ću spone pa vidjeti , sada sam stavio neku oprugu , da špana i da ne držim stalno nogu na sponi, ali nije rješenje.

Qwey

Novi član
Tu od
11 Ožu 2016
Poruka
7
kako riješiti taj problem? kupiti novo i koliko to košta otprilike

Najnoviji postovi

Na vrh