Pozdravo ljudi. Pošto ja sam u životu nisam bog zna imao nešto dosta posla sa IMT-jima, vozijo ga jako malo(par radnih sati-manje od 10), molijo vas bi za odgovor.
Kod tasta vidijo sam onaj traktorčič 539. TAst kaže, da ne može povijerovati, da majstri na traktorsko hidravliko-poluge stavili 10 milimetarski vijk skroz vertikalno i horizontalno traktorsko polugo hidravlike. No i sad mi predpostavljamo, da je original. Kako to, da to izdrži, pošto ima i TV 3 puta snažnijeg. A sad neznamo, ak su rupe u polugama izbušene toliko veče, pošto taj vijk u rupi drma gore dole nenormalno. Rupa od oke na pamet mora da bude premera oko 18 mm,al vijk skroz 10. Uskoro me šlag, kad to gledao danas.
I drugo pitanje, nije baš direktno za IMT, al neznam kamo staviti: KAd se na nesinhronizovanim traktorima rade međugas za preklapljanje između brzinama na dole, dal se izmeču dvojnog nabijanja gasa treba i spustiti kvačilo, il se kvačil održi skroz, pa dva puta nabije se gas?? Ovo zaista neznam. Sam sam spuštao kvačilo.