• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,353
Probaj sa bosch pumpe malo odšerafiti matice na ona 3 metalna crijeva i vidi dali tamo izlazi nafta prilikom verglanja.

Sve sam to probal i ide nafta kod verglanja.

Ja opće tu nemam nafte kad verglam.
6d4564bad082d75a0d4b8da000c4a1c7.jpg

Ipak malo muljaš :(rofl):

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,353
Onda otvori poklopac PVP i vidi ako su elementi ravni ili stoje udesno. Slikaj to.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,353
I tu unutra je problem. To mora da stoji ravno.
Jesi li sipao kad unutra ulje?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas me zval bošista da se sve u pumpi raspalo,svi elementi,i sve je hrđavo nutra,pita me kaj ja vozim na vodu?
Da nikad nije videl tak puno hrđe unutra,i sve tri dizne bum uzel nove,nada se da bu sutra sve gotovo.
Mislim si ja da je dost pumpa i gurala od 84 godine.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
To voda, hrđa, nevaljalo gorivo, karnisteri ..... im je unazad zadnjih 10 let glavna fora kak da iz mušterininog đepa poteče čisto gorivo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Majstori za PVP su ipak precizni kak i ginekologi i meni je rekel majstor iz Pretoki da on nije seljak itd ali kad nije bil u pravu nije se ni ispričal a teško naći dobrog majstora za stare traktore kad te vidi odma pomisli ma jeb,, traktor ,.Zadnja dva su mi napravili dosta dobro jedan iz Štaglinca i drugi iz Križevaca .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a kaj se ljutiš , ne treba biti tu puno pametan , treba se držati nekih pravila , narčito oni koji ne tankaju na benzinskoj nego preko kernistea , bačvi itd

ako te tješi ni ja ih se ne držim...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ne ljutim se,al kakve veze to ima di se toči,nafta je nafta,nepada mi napamet sa traktorom na benzisku i tociti 5litri i tak malo malo.Pa netocim vodu u naftu da to ima veze.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ima ovdje ljudi koji su imali večih problema s vodom , ima tema ..plavi dizel ili tako nekako

bačvu treba osaviti min 24 sata i ne točiti do dna , ostatak od par ciklusa u prozirnu flašu da se vidi granica vode
gotovo svaki filter ima mogučnost baš predviđenu za ispuštanje vode ....znači da te ne treba čuditi voda ako tvoj stroj ima separator ... voda dolazi i iz zraka , takozvani kondenzat

godine su to , taj ciklus traje i kad ti spavaš a ne samo kad voziš ..bla,bla,bla

Najnoviji postovi

Na vrh