• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Pa nije taj 533 tak loš traktor osim kaj ga zimi trebalo povuči da zapali pa ga trebalo povuči u šumi jer je zapel jel je bil preniski pa ga novog trebalo dovuči doma jer je bilo blato ali za vršilicu je bil rođen . I volele su ga kokoši na njegovom sicu su najrađe nesle jaja .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Eeee jebiga ti ZJ,,, daj da i mi vidimo šta su oni lajali,,,pa da mi to neradmo,,,,:icon_weed:

Evo, izvolite.
I to pišu forumaši zbog kojih tema nije bila pod ključem. Čak nisu u raspravi učestvovali ni poruke napisali.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Od sad se klonim moderiranja teme IMT, jer sam pristran.
Čak budem nastojal da mi rijetki posjetitelji s IMT-ima čim prije odu iz dvorišta :icon_weed:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kak ne, pa svi smo mi pristrani k nečem.
ImT je zakon, ma kaj god ko o tome kaj rekel i mislil :biggrin:

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ja sam nedavno posudio 533 za grabit sijeno bez kabine .
Milina od traktora koliko košta .
Za te neke poslove odličan

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Od sad se klonim moderiranja teme IMT, jer sam pristran.
Čak budem nastojal da mi rijetki posjetitelji s IMT-ima čim prije odu iz dvorišta :icon_weed:

Onda nikaj a mislil sem te posjetiti ako nekaj ugovorim (u tvom naseljku) za staklo :(emo):

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Pa da se vratimo na temu
86a010429a58686f2c2c788400fdb483.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Evo, izvolite.
I to pišu forumaši zbog kojih tema nije bila pod ključem. Čak nisu u raspravi učestvovali ni poruke napisali.
Vidi muhać,, prozivaš me,,, tačno je da nisam bio u raspravi jer neznam toga šta o IMT-u,, a i nezanimame,,, i šta ja tu imam pisati,,, ali imam forumsko pravo pročitati šta su drugi napisali,,, ja ujutro kad sam bio logovan ZJ je stavio taj post da je tema otključana,,, naveče kad sam stigo doma,, ZJ je stavio da je tema ponovo zaključana zbog postova puknutog i još jednog forumaša nemogu se sjetiti kojeg,,, al su bili izbrisani njihovi postovi,,,
i ako sam ja pito da saznam šta su oni pisali,,, i ako je to grijeh,,, vješajte me na prvu granu,,,
Iskreno,,, da se ja pitaqm,,, ja bi zaključo i ovaj forum i ključ frljio u Savu,,,,

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Mene niti nakon 3 zamolbe nece maknuti i izbrsati s foruma, neznam zasto i zasto je to takav problem napraviti

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Dečki, ajd budite konstruktivni, a ne (auto)destruktivni.
Držite se teme, budite pristojni jedni prema drugima i nebu problema.
One koji se malo "zapale" budemo ohladili, kak i do sad.

Kad se već mene proziva za način moderiranja: trudim se održavati nekakvu pristojnu razinu komunikacije, vrtlo rijetko kažnjavam i zato (očito) ne valjam. Naravno, drugi moderatori ili ne stignu ili ne primijete neke stvari, pa je najlakše prigovarati onomu koji nekaj napravi, pa makar i dobro.

Ovo bi trebal biti ozbiljan Forum, gdje si ljudi pomažu. U državi i društvu je i previše onih koji nas razjedinjuju (otkupljivači, politika i sl.), i zato se trudim zadržati svakog člana, kao i osjećaj zajedništva, na korist svakom od nas.
Neki to možda tak ne vide, ali i oni su dragocjeni sa svojim iskustvima.
Svi smo ovdje jednaki, svi smo na ti, ali javno iznošenje tuđih problema ili pak vrijeđanje, da ne rečem neku prostu riječ, je nedopustivo.

I moderatori su samo ljudi, koji mogu biti pristrani, loše volje ili nekaj treće.
I zato nemojte nikoga javno prozivati, jer ako ste izrazili mišljenje, ne mora nužno značiti da ste i u pravu (baš kao ni moderatori).
S druge strane, uvijek možete prijaviti nekaj kaj vam se ne sviđa, pa ako za to ima razloga, to možemo i popraviti. Zato ne trebate nikoga javno prozivati.

Eto...

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Dosta offtopic-a, ajmo rjesiti jedan problem. Iz 533 sam ispustio Hipenol i stavio tekucu mast. Puno se ljepse salta. Hidraulika je malo sporija u podizanju, ali ima problem... kada se hidraulika digne ne pada. Pod tanjuracom joj treba desetak sekundi da se spusti. Kako to rijesiti? Jos jedna pozitivna strana je sto sad nigdje ne curi.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Previše afričke šljive, pa ne pada :)
Kak to riješiti? Zamjenom tekuće masti uljem. Trećeg načina, bojim se, nema.

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Kod mene su dva brata pokušala istu stvar na svojim fercima ali im je ideja neslavno završila.Šaltanje je isto bilo milina ali su imali probleme kao i ti.Sve isto je bilo,i onda je došlo hladno vrijeme pa su počeli pravi problemi.Hidraulika se uopće nije dizala i cijelo vrijeme je samo zujalo nešto,pa kad je udario minus mast se skrutila i traktori su krepavali kod kretanja sa mjesta.Kao da vuku neznam kakav teret iza sebe,i onda na kraju se počela grijati pumpa hidraulike na jednom i drugom i obje su u kratkom vremenu "krepale" skroz.I dečki su zaključili da je bilo dosta pokusa pa su vratili hipenol unutra.Bojim se da budeš isto prošao

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Samo trenje unutar masti je preveliko za hidrauliku, osim kaj je i viskoznost previsoka.
Ak već hoćeš viskoznije mazivo u getribi, nek to bude hipenol SAE 140 ili 220.
Iako mislim da ni onda hidraulika nebu radila kak treba.

Posljednje uređivanje:
Na vrh