Tema IMT a vi raspravljate o kvantnoj fizici, kakvi powershiftovi, kakvi bakraci? Da se mene pita ta sranja se nikad ne bi ni ugrađivala na traktore, sve je super dok radi, a kad nekaj krepa jao majko šta cemo i kako cemo...
Tu kod mene lik ima relativno mladog JDa, stalno neki problemi, prvo su ga ****** iz servisa da mu ne priznaju garanciju jer toci plavi dizel nutra, jer je imal neke probleme oko goriva, onda mu smeta prašina ne znam di i kak, i takve gluposti.. Pa ga nesme s minivošem oprati jer mu nekam uđe voda i opet problemi... Koji je to k...c od traktora?
Pa jel to radni stroj koji dela u blatu i prašini ili to služi da se voziš samo po asfaltu i da nesme kap kiše ni trunka prašine na njega?
Ugrađuju kojekakve sustave na te traktore koji su glupost i da ih nema ne bi nikome ni falili, sve to samo poskupljuje stroj i kasnije servise i popravke.. Da mi je samo znati kak se ti današnji spejs šatlovi od traktora budu ponašali za 20 godine, vjerojatno nikak.. Bog te a traktori koštaju da možeš bez problema stan u Zagrebu kupiti i to cistam pristojan stan..