• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,766
Definitivno nova glava za ferkića, a što se tiče kamiona,sve do euro 4 motora obrada ide obavezno jer na svaki klip ide svoja glava ko zetor ili ursus, e sad ovi noviji motori euro 5 i 6, imaju glavu iz komada i to je vjerojatno skup komad, znači opet ide obrada, naravno sve to podrazumijeva da oštećenje nije drastično.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,310
Evo složeno, samo pritegnul i za sad je dobro, imam 3 garaže i sve mi pune sa nekim drugim projektima, pa se moral ispred parkirat i pogledat raketu🙃😊👌

Odma i drugu stranu malo dotegnul. 😊
Nek je raketa spremna💪😂

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,515
Mislio sam na auspuh kolege Kupljenca, ali da na novim Tafe i Imt su sačuvaj me majko.
Kod nas je došlo par novih Tafe 45 narančastih pa kažu da su tromiji, valjda zbog euro norme.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,310
Kak da najbezbolnije operem kiler? Škakljibo je znam al nebi ga htel zbušiti.
I kolko ulja ide u motor sa filterima i koje ulje u 539?
Pa ak mjenjam ulje koje da kam denem sve bi mjenjal? Ili kaj imam to denem nebitno marka.
Ali kolko ulja kam ide?
IMG_20200620_131156.jpg

Na vrh