• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki možda jedno glupo pitanje, ali ali, zanima me ta kabina na traktoru.
Jer to samo da kiša ne pada ili pak bi kaj pomogla kod nedaj Bože prevrtanja? Jel nekak mi zgeda nije to baš naj naj složemo.
IMG_20200620_185438.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To ti je više zaštita od kiše i vjetra nego zaštita od prevrtanja.
Ali i kao takva slaba zaštita je bolje nego ništ, mada možda bolje da je nema jer je lakše iskočiti kad je nema....
Najsigurnije je ne dovesti se u situaciju da se prevrneš

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ta kabina odgovara propisima o zaštiti vozača kod prevanja i može se registrirati taj traktor.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja nisam rekel da ne odgovara več da je to tak. Kak i krov na autu.
Ko se misli prevrtati ugrađuje roll bar 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To ti je više zaštita od kiše i vjetra nego zaštita od prevrtanja.
Ali i kao takva slaba zaštita je bolje nego ništ, mada možda bolje da je nema jer je lakše iskočiti kad je nema....
Najsigurnije je ne dovesti se u situaciju da se prevrneš
Znam da je najsigurnije se dopeljat do te situacije, ali ali kaj kad uvek postoji neka mogućnost za nedaj Bože da se prehititi se.
Pogotovo kod mene u šumi, a sad bum šumu moral rušiti a tak je pod bregom da jedva ideš pešice.

Ta kabina odgovara propisima o zaštiti vozača kod prevanja i može se registrirati taj traktor.
Ma to znam, traktor je uredno registriran i nemam brige stim, to mi je jasno, nego me zanima u vezi da se prehitim, mislim da mi nebi pomoglo baš.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
nego me zanima u vezi da se prehitim, mislim da mi nebi pomoglo baš.
Pa nisi ti curica da se voliš prehitavati 🤭

A ako ti baš je do prehitavanja prodam ti ja buggy-a koji ima konstrukciju da se moreš prehitavati pa ti kavez samo nasatiš na ferca

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Ova guma ima lijepu mekanu ripnu, udobno se s njima voziti, ali mislim da bi se mogle vise trositi, jer traktor vuce cisternu.
Trayalke i ove ostale gluposti nisam htel jer ovaj traktor puno radi pa da ima donekle dobre gume.
Htio sam mozda i malo skuplje staviti , ali sljedeca skuplja je bila neka radialna 2200 kn, a to mi je bilo malo previse za gume dati.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
A kolko on radi s tim traktorom svaka mu bude dobra. Kupi najjeftinije i gotovo. Zakaj trayal nije dobar na 539,kad ih bude kupljenec potrošil,jedanput na tjedan ide u gorice i malčira to nekaj malo trave oko kuće? Mi koji imamo ozbiljne traktore i na cesti smo stalno nije nam svejedno al njemu bome je.

Najnoviji postovi

Na vrh