• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,400
Ova guma ima lijepu mekanu ripnu, udobno se s njima voziti, ali mislim da bi se mogle vise trositi, jer traktor vuce cisternu.
Trayalke i ove ostale gluposti nisam htel jer ovaj traktor puno radi pa da ima donekle dobre gume.
Htio sam mozda i malo skuplje staviti , ali sljedeca skuplja je bila neka radialna 2200 kn, a to mi je bilo malo previse za gume dati.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
A kolko on radi s tim traktorom svaka mu bude dobra. Kupi najjeftinije i gotovo. Zakaj trayal nije dobar na 539,kad ih bude kupljenec potrošil,jedanput na tjedan ide u gorice i malčira to nekaj malo trave oko kuće? Mi koji imamo ozbiljne traktore i na cesti smo stalno nije nam svejedno al njemu bome je.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,513
Trayal nije dobra zato jer će sama od sebe ispucat za 5 godina kolko god malo radio traktor, a s obzirom da je Cultor samo 200 kn skuplji, izdržat će ga barem duplo...

Najnoviji postovi

Na vrh